Outfit – Uit eten in Egmond aan Zee

Weten jullie nog dat ik zei dat ik weer wat meer wilde gaan bloggen? Nou, dat is zoals je waarschijnlijk hebt gezien niet helemaal gelukt, haha! Op de een of andere manier heb ik wel genoeg ideeën voor blogartikelen, maar de foto’s daarvoor maken en vervolgens ook plaatsten komt er elke keer niet van.

Toch heb ik vandaag wel een fijne outfit voor jullie! Een aantal weken geleden was mijn moeder jarig en gingen we gezellig uit eten in Egmond aan Zee. Het was die dag semi-zomerweer, om het maar zo te noemen. Het zonnetje scheen lekker en het was redelijk warm, maar niet zo warm dat ik in een korte broek met sandalen rond kon lopen. Hopelijk komen die dagen snel weer!

Outfit details

In de lente en zomer draag ik het liefst lichtgekleurde broeken. Deze lichtblauwe mom jeans is dit jaar een van mijn favorieten, hij is gemakkelijk op meerdere manieren te combineren en zit door het mom jeans model ook nog eens heerlijk. Op deze dag combineerde ik hem met een fijne top en sneakers, waarbij ik een blazer bij me had voor wanneer het afkoelde. Een perfecte outfit voor een semi-warme zomerdag!

H&M Gestreepte blazer | Top in Beige (shop) | Mom Jeans (shop)
Chanel 19 Bag Small | Sneakers (info)
Rolex Vintage Oyster Perpetual horloge
BY1OAK Bonny & Clyde Onyx kettinkje (shop)
Celine Zonnebril

Kijk jij ook zo uit naar lekker zomerweer? En wat vind je van mijn outfit?

volg je mij al op Instagram / Facebook / Pinterest / Bloglovin?
hier houd ik je op de hoogte van mijn laatste blogposts en vind je andere leuke updates 🙂

shop hier de items die ik niet meer draag in mijn digitale kledingkast

2 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *