De leukste zomerse tassen onder de €30

De zomer is officieel begonnen en dat betekent, in ieder geval bij mij haha, dat we weer op zoek gaan naar zomerse outfits. Ik merk dat ik in de zomer vaker neig naar kleurrijke accenten in mijn outfits, bijvoorbeeld een gekleurde top of juist een accessoire zoals een tas in een leuk kleurtje.

De afgelopen weken heb ik weer veel te veel besteld en “bijna-besteld”. Ik merk dat ik dit jaar een voorkeur heb voor losse linnen broeken met een (crop)top en sandalen of slippers eronder. Heerlijk luchtig en makkelijk aan te passen van casual voor een dagje weg naar wat meer chique voor een avondje op het terras. Ik ben ook, zoals ieder jaar, continu aan het kijken voor leuke bikini’s en strandkleding. Heb ik natuurlijk écht nodig voor die ene keer per jaar dat ik in Nederland naar het strand ga hahaha.

Een fijne strandtas of kleurrijke handtas

Ik heb elk jaar weer een zwak voor strandtassen / shoppers. Op de een of andere manier vind ik shoppers gewoon altijd erg leuk en probeer ik daardoor continu te zoeken naar redenen om er weer eentje bij te kopen, maar inmiddels moet ik toegeven dat die redenen redelijk op beginnen te raken. Vorig jaar kocht ik een fijne grote totebag bij H&M als strandtas. Een stevige tas waar veel in past en die er ook nog leuk uit ziet.

Ook heb je elke zomer een leuke grote zomerse shopper bij Rituals, een echte aanrader, en zie ik elk jaar overal weer leuke shoppers en totes voorbij komen. Helemaal leuk om je zomerse look voor bijvoorbeeld een dagje naar het strand of park af te stylen én megahandig om alles mee te nemen.

Deze week hielp ik iemand met het vinden van een leuke nieuwe strandtas en bedacht ik mij dat er vast meerdere mensen zijn die hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken. Daarom heb ik bij een aantal webshops een selectie gemaakt van fijne grote shoppers tot kleurrijke handtassen. Allemaal met een prijs onder de €30, dat is fijn shoppen toch?!

Veel shopplezier! Heb jij al een fijne strandtas of kleurrijke zomertas?

[show_boutique_widget id=”1146642″]

*De links in deze post zijn affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine vergoeding ontvang wanneer jij een item bestelt nadat je daar op hebt geklikt via mijn website. Dit kost jouw niets extra!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *