As Seen by Alex / Over mij / Alexandra Huijgens /
As Seen by Alex / Over mij / Alexandra Huijgens /

Welkom op As Seen by Alex! Ruim 10 jaar geleden begon ik met bloggen, destijds heette mijn website ilumuoti, omdat ik het leuk vond om content te maken over de dingen die ik leuk vond. Bloggen was toen nog relatief nieuw en heel veel was nog niet ‘uitgevonden’ of redelijk onbekend.

Ik vond het heel speciaal dat ik online verhalen en foto’s deelde over alles wat ik leuk vond en via mijn eigen ‘online magazine’ een groot publiek bereikte en werd uitgenodigd voor events en mooie samenwerkingen mocht doen. 

De afgelopen jaren werd mijn blog een beetje een ondergeschoven kindje en haalde ik een tijdje geen energie uit het maken van content voor anderen. Maar inmiddels ben ik terug!

As Seen by Alex is een online magazine met zeer uiteenlopende onderwerpen. Waarom? Omdat ik mezelf niet in een ‘hokje’ wil plaatsen en de ruimte wil hebben om te schrijven en fotograferen waarover ik dat wil en niet over onderwerpen die anderen verwachten en “moeten”.

Op As Seen by Alex vind je artikelen met uiteenlopende doelen. Van kledinginspiratie tot tips & trics en persoonlijke verhalen en columns. Alles om jou te inspireren en motiveren, maar ook om te kunnen creëren wat ik leuk vind.

Enerzijds dus voor jou en anderzijds een beetje egoïstisch voor mezelf :). Wil je meer weten over mij en/of As Seen by Alex? Neem dan vooral even contact met mij op!

MEET THE AUTHOR

Bijna 30 jaar oud en samenwonend met mijn vriend Roy en katten Lola, Coco en Max over wie ik net iets te vaak praat – een echte crazy cat mom dus (:.

Naast het onderhouden van As Seen by Alex geef ik meerdere uren per week les in kunstschaatsen en werk ik samen met mijn vriend aan onze bedrijven. De afgelopen jaren heb ik in de Marketing en E-Commerce voor verschillende bedrijven en opende ik in 2022 mijn eigen daglicht fotostudio Studio Xela.

Het maken van content is altijd één van mijn passies geweest. Ik houd van fotografie en van het schrijven van teksten en ik vind het heerlijk om na te denken over het perfect samenbrengen van deze twee elementen. Daarnaast vind ik het heerlijk om websites te maken en houd ik mij graag bezig met grafisch ontwerp. Hierdoor is bloggen voor mij hierdoor de perfect fit

FASHION columns lifestyle travel home
FASHION columns lifestyle travel home

CONTACT

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Cynthia Zonneveld.

Get in touch

Heb je vragen/opmerkingen of interesse in een samenwerking? Ik kom graag met je in contact! 🙂