In mijn winterjas in Mei…

Het is even geleden, maar ik ben eindelijk weer terug met een nieuwe blogpost! De afgelopen maanden waren een combinatie van druk zijn met projecten en niet goed weten wat ik met mijn blog wil en ik heb het gevoel dat dit nu langzaam op zijn plek valt. Onlangs shootte ik weer wat foto’s van mijn outfit voor op Instagram waarna ik mij bedacht dat het ook leuk zou zijn om hier op mijn blog weer vaker outfits te gaan delen. Dus bij dezen, haha!

Ongeveer 1,5 week geleden gingen Roy en ik gezellig even naar Utrecht. De winkels waren sinds een paar dagen weer open dus we hadden zin om even lekker rond te lopen. Het was wel wat drukker dan verwacht (meivakantie…), maar het was heerlijk om even de deur uit te zijn en weer leven in de stad te zien! Helaas was het wel een vrij koude dag, waardoor we in mei(!) in onze winterjas rondliepen. Dit kon de pret echter niet drukken en het was een fijne middag.

Outfit details

Als ik de stad in ga, vind ik het fijn om een comfortabele look aan te hebben waarin ik lekker kan bewegen en waar ik, mocht ik kleding willen passen, gemakkelijk mee kan combineren. Ik besloot te gaan voor mijn lichtblauwe mom jeans, mijn favoriete jeans op dit moment, gecombineerd met een fijngebreid truitje en mijn favoriete wollen jas, omdat het helaas nog te koud was voor iets dunners. Hierbij droeg ik mijn favoriete Chanel sneakers en mijn nieuwe Chanel 19 tas, en als “finishing touch” droeg ik een aantal fijne goudkleurige sieraden.

• H&M Geribde trui in roomwit – shop
H&M Mom High Ankle Jeans in bleek denimblauw – shop
Reserved Gebreide wollen jas
Chanel Sneaker, Lente/Zomer 2018 collectie
Chanel 19 Bag Small, Zomer 2021 collectie
BY1OAK Bonny & Clyde Onyx kettinkje – shop
& Other Stories Twisted Back Hoop  oorbellen – shop

Kijk jij ook onwijs uit naar lekker lenteweer? En wat vind je van mijn outfit?

volg je mij al op Instagram / Facebook / Pinterest / Bloglovin?
hier houd ik je op de hoogte van mijn laatste blogposts en vind je andere leuke updates 🙂

shop hier de items die ik niet meer draag in mijn digitale kledingkast

3 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *