OOTD | Een aantal van mijn zomerse favorieten…

Het is alweer even geleden dat ik een outfit post deelde hier op mijn blog. Op zich is het sowieso lang geleden dat ik echt iets plaatste en laat de geplande make-over en herstart nog heel even op zich wachten, maar dat is weer een ander verhaal haha ;). Afgelopen weekend was het fijn zomerweer, maar wel heel wisselvallig en daardoor vond ik het lastig wat ik aan zou doen. Ik eindigde met een van mijn favoriete looks van dit moment: een losse broek met shirtje en slippers.

Overdag stylde ik de broek met een fijne zwarte crop top en ‘s avonds verruilde ik deze voor een fijnegebreid shirtje met korte mouwen. We gingen gezellig uit eten bij een heerlijke Italiaan in Bergen en besloten daarna nog een rondje door de omgeving te lopen. We kwamen lang erg mooie plekjes en ik besloot wat foto’s te maken. Mijn iPhone heeft ze qua belichting flink aangepakt, waardoor ze niet 100% de kwaliteit zijn die ik normaliter wil, maar ik vond de outfit te leuk om niet even te delen.

Outfit details

De witte, deels linnen broek van H&M is momenteel een van mijn favoriete losse broeken. Dit soort broeken zijn heerlijk op een warme dag waarop blote benen weer net te fris is en kunnen eindeloos worden gecombineerd. Bijvoorbeeld met een fijn shirtje en slippers, zoals ik hier ook heb gedaan. Voor mijn gevoel een redelijk basic look, maar door de materialen en fit van de items net even minder basic dan bijv. met een jeans. De outfit maakte ik af met mijn Beige Classic Flap van Chanel en een aantal van mijn favoriete sieraden.

 Reserved Zwarte fijngebreide top (shop)
 H&M Witte linnen broek (shop*)
 Chanel Small Classic Flap in Beige | Double CC Oorbellen
 Hermès Oran slippers in Zwart (shop)
Rolex Vintage Oyster Perpetual horloge
• All The Luck In The World Goldplated Character ketting (shop) | Overload Jewellery Golden hour bracelet (shop) | Vedder & Vedder Hallie Heart Initial Armband (shop)

Wat zijn jouw zomerse outfit favorieten?

* Een aantal links in deze blogpost zijn affiliate links. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang wanneer iemand een aankoop doet via de betreffende link. Dit kost jou niets extra!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *