Waarschijnlijk is het je niet ontgaan dat het de afgelopen maanden volledig stil is geweest hier. Ik heb een aantal keer de gedachte gehad om weer iets te plaatsen, maar het kwam er dan niet van of het voelde niet goed genoeg. Ik vond het wel tijd om jullie even een update te geven over mijn leven, mijn blog en mijn plannen.

Ga ik nog door met bloggen?

Allereerst een antwoord op de vraag “Ga ik nog bloggen?”. Het antwoord is ja.

De afgelopen periode was druk, vol en bevatte veel vraagtekens met wat ik allemaal ging doen en wanneer. Ik merkte echter wel dat ik mijn creatieve uitlaatklep mis en dat is en blijft mijn blog. Ik had alleen steeds geen zin in het maken van foto’s of geen tijd om alles goed uit te werken. En dat blijft iets waar ik altijd mee zit: als ik het doe, dan moet ik het wel echt goed genoeg vinden. Met als gevolg dat ik dan dus een hele tijd niets plaats.

Ik ben momenteel druk met heel veel verschillende dingen, daarover zometeen meer, en wil nu eerst de komende maand/maanden wat zaken afronden. Daarna wordt mijn blog het volgende project. Ik ga mijn blog opschonen, voorzien van een nieuwe look & feel en aan de slag met content, zodat ik weer nieuwe blogposts kan gaan plaatsen. Als die tijd is aangekomen zal ik een nieuwe update plaatsen met mijn blog plannen etc..

Een grote berg veranderingen

De afgelopen periode was een periode van veel nadenken en veranderingen. Begin 2020 verliet ik mijn laatste baan en zou ik dat jaar gaan reizen. Corona gooide roet in het eten en ik wist eigenlijk niet zo goed wat ik wilde. Ik heb gesolliciteerd, maar vond het vaak toch niks of werd last-minute toch niet “gekozen” en samen met mijn vriend meerdere bedrijven opgezet. Toch had ik gevoel dat ik iets miste voor mezelf, maar ik kwam er niet 100% uit.

In de tussentijd hebben we ons huis te koop gezet, een nieuw huis gekocht waar nu uitgebreid wordt verbouwd en waar wij binnen een maand naartoe zullen verhuizen, ben ik druk met tientallen dingen binnen de kunstschaatsvereniging waar ik lesgeef en train en ben ik bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf. In juni open ik namelijk mijn eigen daglicht fotostudio genaamd Studio Xela, welke dan te huur zal zijn voor shoots & events en waar ik mijn eigen fotografie ook weer op wil gaan pakken.

Ik ben dus met van alles bezig en mijn blog is daarom even geen prioriteit haha. Ik kijk er wel naar uit om hier weer mee aan de slag te gaan en weer lekker content te kunnen gaan maken! Ook wil ik weer meer foto’s gaan maken van mijn outfits, zodat ik die overal kan delen en betere foto’s heb voor blogposts dan die hierboven, haha! πŸ˜‰

Voor nu: wil je op de hoogte blijven? Volg mij dan ook op Instagram. Daar ben ik momenteel (als ik foto’s heb haha) actiever dan op mijn blog. TOT SNEL!