ideal of sweden kortingscode glacial fles

New in: iDeal of Sweden X Glacial fles (+ kortingscode!)

Je hebt vast wel eens van het merk iDeal of Sweden gehoord. Een merk met toffe telefoonhoesjes, AirPods cases en smartphone accessoires voor fijne prijsjes. Ik ben al jaren fan van het merk en heb meerdere hoesjes met veel plezier gebruikt. Onlangs kwam ik erachter dat iDeal of Sweden ook hele toffe flessen heeft met thermosfunctie, waardoor je drinken maar liefst 24u koud en 12u warm blijft. Ideaal voor onderweg en ook nog eens super stylish. Vandaag vertel ik jullie meer over de collectie en heb ik een unieke iDeal of Sweden kortingscode voor jullie!

Nieuwe stijlvolle Infinite Collection

Gisteren heeft iDeal of Sweden een toffe nieuwe collectie gelanceerd: de Infinite Collection. Een collectie geinspireerd op de magie van eindeloze zomeravonden waarvan de herinneringen voor altijd blijven bestaan en we dromen van nieuwe kansen en mogelijkheden.

De collectie bestaat uit een mooie selectie van telefoonhoesjes en AirPods cases met magische prints, en zomers gekleurde tasjes. Daarnaast zijn er nieuwe prints voor de flessen gelanceerd en ik mocht er hier een van uitzoeken. Ik ging voor de fles met de print Sparkle Greige Marble en vind de fles erg tof! De opening heeft een mooie grootte en mijn drinken blijft goed en lang warm en koud.

IDEAL OF SWEDEN Kortingscode

Om de lancering van de nieuwe collectie te vieren, heb ik speciaal voor jullie een iDeal of Sweden kortingscode! Met deze unieke kortingscode ontvang je 15% korting op het gehele iDeal of Sweden assortiment op hun eigen website. Gebruik de code bij het afronden van je bestelling en de korting wordt automatisch toegepast! De kortingscode:

ASSEENBYALEX15

Welk item ga jij bestellen met deze kortingscode?

Happy shopping!


De link naar de IDEAL OF SWEDEN website en de kortingscode in dit artikel zijn affiliate content.
Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang wanneer jij deze gebruikt bij je bestelling. Voor jou kost dit echter niets extra!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *