50% korting bij IDEAL OF SWEDEN

Als ik iets leuk vindt aan een smartphone (behalve alle opties) dan is het wel dat je continu de look kunt veranderen door een nieuw telefoonhoesje op je telefoon te doen. De afgelopen jaren heb ik altijd iPhones gehad en ik kan zeggen dat ik ook erg veel hoesjes heb gehad, haha! Één van mijn favoriete merken voor telefoonhoesjes is IDEAL OF SWEDEN. Daar is een ruim assortiment aan smartphonehoesjes te koop in allerlei leuke kleuren en designs.

De kwaliteit van deze hoesjes vind ik altijd erg goed en ik gebruik de hoesjes dan ook altijd met veel plezier. Als je mij al een tijdje volgt op Instagram, dan heb je ze daar sowieso ook regelmatig voorbij zien komen. Tegenwoordig verkoopt IDEAL OF SWEDEN nog veel meer toffe items. Van hoesjes voor je AirPods tot opladers en van laptoptassen tot handige waterflessen. Allemaal met een tof en stijlvol design.

Ontvang 50% korting én gratis verzending bij IDEAL OF SWEDEN

Het is natuurlijk helemaal fijn om ergens even goed met korting te kunnen shoppen. Vanwege Black Week heeft IDEAL OF SWEDEN momenteel een erg fijne actie. Verwen je zelf met een nieuw accessoire en geniet hierbij van 50% korting + gratis verzending op de gehele website! Is je bestelwaarde hoger dan € 69,00? Dan ontvang je ook nog eens 20% extra, dat is lekker winkelen!

Plaats nu jouw bestelling op idealofsweden.com en gebruik deze kortingscode bij het afronden van je bestelling:

Asseenbyalex50

Wat ga jij kopen met deze fijne kortingscode?

Enjoy shopping!


volg je mij al op Instagram / Facebook / Pinterest / Bloglovin?
hier houd ik je op de hoogte van mijn laatste blogposts en vind je andere leuke updates 🙂

shop hier de items die ik niet meer draag in mijn digitale kledingkast

de link naar IDEAL OF SWEDEN en de kortingscode in dit artikel zijn affiliate content. dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang wanneer jij deze gebruikt bij je bestelling. voor jou kost dit echter niets extra!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *