iphone 8 plus goud review - asseenbyalex.com

New in: iPhone 8 Plus Goud

Sinds mijn eerste iPhone zo’n 6 jaar geleden ben ik fan en wil ik alleen nog maar iPhones als telefoon. Dit najaar mocht ik mijn telefoonabonnement verlengen én lanceerde Apple de nieuwe iPhones, waardoor ik een tijdje heb getwijfeld over welk toestel ik zou nemen. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om een iPhone 8 plus aan te schaffen zónder abonnement (misschien had je het ook al voorbij zien komen op Instagram) en ga ik vanaf volgende maand verder met een sim only. De telefoon heb ik inmiddels al een paar maanden in gebruik en aangezien ik zeer tevreden ben met mijn aankoop, vertel ik jullie graag meer over mijn nieuwe (en mooie!) telefoon!

dit artikel verscheen eind 2017 op mijn vorige/oude blog. tijdreferenties kunnen daardoor niet kloppen.

iphone 8 plus goud review - asseenbyalex.com

iphone 8 plus goud review - asseenbyalex.com

iPhone 8 plus (rosé)goud

Voordat ik mijn iPhone 8 plus aanschafte, was ik in twijfel welk model ik zou nemen, aangezien er nauwelijks verschillen zijn tussen de iPhone 7(+) en 8(+) en het nieuwste model logischerwijs wél een stukje duurder is. Uiteindelijk won het uiterlijk en de feature draadloos opladen (daarover later meer) van de iPhone 8 plus en besloot ik deze te bestellen. Dat het toestel het plus-model ging worden had ik overigens wel al bepaald en hiervoor had ik voornamelijk één belangrijke reden: de camera.

Voorheen had ik een ‘normale’ iPhone 6s en sinds de iPhone 7 zijn de camera’s van de plus-modellen echt enorm verbeterd. Zo heb je bijvoorbeeld een extra cameraoptie, portretmodus genaamd, waarbij je een heel mooi groot diafragma kunt gebruiken, waardoor je toffe effecten kunt creëren die je normaal alleen met een camera plus goede lens kunt krijgen. Dit was voor mij dan ook één van de redenen om voor een iPhone plus te gaan en ik moet zeggen dat ik erg blij ben met de keuze.

Vooraf was ik bang dat ik de telefoon te groot zou vinden, maar behalve dat mijn vingers af en toe nét iets te kort zijn, vind ik de grootte heerlijk en vind ik de niet-plus modellen inmiddels alweer klein haha! Ook ben ik enorm blij met de camera en de kwaliteit van het beeldscherm, twee punten die -net als de meeste andere punten- niet heel anders zijn dan de iPhone 7, maar ik vind het wel de vermelding waard.

iphone 8 plus goud review - asseenbyalex.com

Een glazen achterkant voor draadloos opladen

Het grootste (en eigenlijk vrijwel enige) verschil tussen de iPhone 7 plus en 8 plus is de achterkant. De laatste modellen iPhone hadden allemaal een aluminium achterkant, vanaf de 7 in vier kleuren, de iPhone 8(en plus) heeft echter een glazen achterkant. Hierdoor is het mogelijk om de telefoon op te laden via draadloos opladen, iets wat mij eerst redelijk overbodig leek, maar nu ik het eenmaal heb, vind ik het eigenlijk onwijs handig. Ook houdt de telefoon naar mijn mening veel fijner vast door de glazen achterkant.

De iPhone 8 (+) is beschikbaar in drie kleuren: zilver, goud en spacegrijs. Waar ik eerst altijd koos voor de zilveren variant, o.a. omdat ik de gouden en roségouden iPhones niet mooi vond, besloot ik nu te gaan voor de kleur goud. De zilveren variant vond ik niet heel ‘wauw’ en de gouden variant vond ik eigenlijk direct mooi. Ik moet wel zeggen dat ik het persoonlijk geen gouden kleur vind, maar juist veel meer roségoud, dat vind ik de telefoon ook zo mooi maken. Naast het gebruik en de inhoud van de telefoon, vind ik hem dus ook nog eens heel mooi!

iphone 8 plus goud review - asseenbyalex.com

Een nieuw hoesje voor mijn iPhone 8+

Direct na het bestellen van mijn iPhone bestelde ik een nieuw hoesje voor mijn telefoon, omdat al mijn ‘oude’ hoesjes niet meer zouden passen. Door Instagram had ik mijn oog al laten vallen op een hoesje van iDeal of Sweden, en na even twijfelen besloot ik te gaan voor de Ocean Marble iPhone case, een hoesje met een mooie marble print voor iPhone 6(s), 7 & 8 plus toestellen (ik heb deze overigens zelf gekocht). Het hoesje is onwijs stevig, houdt lekker vast en ook nog eens mooi op mijn iPhone, ik ben er dus erg blij mee! Wil jij ook een tof iDeal of Sweden hoesje? In deze blogpost deel ik een fijne kortingscode!

Tegenwoordig heb je onwijs veel soorten en merken smartphones, maar ik moet toegeven dat ik sinds mijn eerste iPhone echt een Apple meisje ben. Ik kan mij echter voorstellen dat een deel van de lezers van mijn blog helemaal niets heeft met Apple. Gelukkig hebben andere merken vergelijkbare toestellen, zo kan je bijvoorbeeld een Samung S8 kopen, een vergelijkbaar en mooi toestel, maar voor mij het verkeerde merk/besturingssysteem haha! 😉  Ik ben in ieder geval erg blij met mijn nieuwe iPhone, deze post is op zich niet echt een review, maar ik wilde jullie wel graag laten zien hoe de iPhone 8 plus eruit ziet en wat mijn mening erover is, dat kan ten slotte helpen als jij zelf op zoek bent naar een nieuwe smartphone. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt!

Welke telefoon heb jij? Wat vind je van de iPhone 8 plus?
Ik hoor je mening graag!

xx Alex

> deze post bevat gesponsorde links. meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer. <
> de producten in deze post zijn niet gesponsord. <

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *