Home office update met posters van Poster Store - As Seen by Alex

Home office update met posters van Poster Store ?️

Afgelopen februari zijn Roy (mijn vriend) en ik verhuisd naar ons nieuwe huis. Na een verbouwing van bijna 4 maanden konden we toen eindelijk gaan inrichten en decoreren met onder andere posters, mijn favoriete onderdeel! Één van de ruimtes in ons huis is onze eigen “Home Office” welke echt een must is bij ons, omdat Roy als ondernemer veel thuis werkt en ik daar lekker kan bloggen en bezig kan zijn met mijn fotografie. We vonden de ruimte wel nog wat kil met alleen maar witte muren om ons heen. Daarom bestelde ik onlangs een aantal toffe posters bij Poster Store.

Bij Poster Store kan je kiezen uit een grote selectie aan posters met verschillende designs, stijlen en thema’s, waarbij elke dinsdag de collectie wordt aangevuld met nieuw collecties. Ik wist al vrij snel dat ik “echte” beelden wilde ophangen. Daarom besloot ik te gaan voor toffe zwart-wit Fotografie posters, omdat ik die het beste vind passen bij de ruimte en sfeer van ons thuiskantoor. Al snel stuitte ik op een hele selectie foto’s met een soort retro vibe, precies wat ik tof vind.

Poster Store zwart-wit Fotografie posters

Dankzij alle soorten prints en inspiratie op posterstore.nl kan je met de posters zelf een toffe persoonlijke fotowand maken die past bij je huis. Aangezien wij in het kantoor twee zwarte bureau’s, donkergrijze bureaustoelen en een grote zwarte kast hebben staan en de stijl van ons huis vrij kleurloos is, vond ik zwart-witte fotografie posters met een gouden lijst de ideale combinatie voor in ons kantoor.

Ik kwam al vrij snel een poster tegen met een foto van Marilyn Monroe. Ik vind haar echt geweldig en wist dan ook direct dat ik deze poster wilde ophangen. De poster van de zonnende chimpansee vind ik echt helemaal top en wilde ik dus toevoegen aan de selectie, waarna ik de foto met de auto met koffers en perfecte toevoeging vond op het geheel. Van links naar rechts heten de posters die ik bestelde:

 • ‘Marilyn Monroe Poster – Zwart Wit’
 • Woman Sunbathing with Chimpanzee Poster – Zwart Wit
 • Weekendje Weg Poster

Kwalitatieve en betaalbare posters met lijst

Een serie van drie posters vond ik het mooiste voor het geheel aan de muur. Ik besloot daarom om de posters op het formaat 50x70cm te laten afdrukken, wat een perfect formaat is om een rij van drie mee aan de muur te hangen. De posters van Poster Store zijn goed betaalbaar en wat mij betreft echt van goede kwaliteit. Ik heb eerder wel eens bij andere shops posters besteld, maar de kwaliteit van onze nieuwe posters vind ik tot nu toe echt het beste. Daarnaast zijn de posters geprint op duurzaam geproduceerd papier, een mooie win-win!

Daarnaast bestelde ik voor alle drie de posters een goudkleurige lijst mee, dit kon gemakkelijk, doordat deze ook gewoon bij de shop te koop zijn. De kwaliteit van de lijsten is echt top. Ze voelen onwijs sterk aan en de voorplaat voelt niet als een goedkoop plastic frontje. Ik ben erg blij met de kwaliteit!

Shop jouw nieuwe posters met 35% korting (!)

Wil jij ook zo’n leuke fotowand maken in huis? Dat kan! Met onderstaande kortingscode ontvang je maar liefst 35% korting op alle posters op posterstore.nl, excl. de Selection posters. Zo shop je met een fijne korting de leukste muurdecoratie in jouw huis. Op deze pagina vind je mijn favoriete zwart-wit fotografie posters, maar op de website vind je een nog veel ruimere selectie! Gebruik deze code bij het afronden van je bestelling:

asseenbyalex35

De kortingscode is geldig t/m 6 december 2020. Wij zijn erg blij met de nieuwe posters en lijsten in ons thuiskantoor. Het ziet er meteen een stuk gezelliger en sfeervoller uit en de stijl van de zwart-wit foto’s in combinatie met het goud, past echt perfect bij ons huis. Een goede aanwinst dus!

Wat vind jij van onze nieuwe posters? En heb jij thuis ook posters aan je muur hangen?

xx Alex

deze blogpost is onderdeel van een samenwerking met Poster Store. De posters en lijsten in deze blogpost heb ik ontvangen van posterstore.nl.


volg je mij al op Instagram / Facebook / Pinterest / Bloglovin?
hier houd ik je op de hoogte van mijn laatste blogposts en vind je andere leuke updates 🙂

shop hier de items die ik niet meer draag in mijn digitale kledingkast

6 Comments

 • Vera

  Wat een gaaf kantoor!! Zou het zo willen kopiëren haha. Jullie bureaustoelen zien er echt heel fijn uit. Mag ik vragen waar ze van zijn? en zijn ze ook echt zo fijn als dat ze eruit zien.

  • Alexandra

   Ahh dankjewel! Het is inderdaad een erg fijn plekje!

   De bureau’s en bureaustoelen zijn van IKEA, heb even de naam van de stoelen voor je opgezocht, die is “JÄRVFJÄLLET”. Wij vinden ze erg fijn! Je kan namelijk de zitting instellen, de steun in je onderrug en de hoofsteun, waardoor je echt lekker kunt zitten :).

 • Malu Swartjes

  Wat leuk zeg om zo je kantoor te pimpen ?

 • Yaika Tak

  Wat een toffe home office hebben jullie. Ik ben echt gek op retro-style die jullie aan de kamer hebben gegeven. Ik snap dat je graag op dit plekje werkt :).

  • Alexandra

   Dankjewel! Jaa, ik vind het echt een toffe vibe om hier te hebben! Alleen een klein beetje jammer dat ik er met mijn rug naartoe zit hahaha 😛

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *