asseenbyalex.com

Welkom op As Seen by Alex,Β mijn nieuwe blog!

Vanaf nu vind je hierΒ uiteenlopende artikelen op het gebied van fotografie, mode, lifestyle en reizen. Artikelen waarin ik mijn passie voor het delen van content (zowel beeld als tekst) kwijt kan, omdat dat mij blij en gelukkig maakt en ik graag mooie dingen met de rest van de wereld deel. Dit zal vooralsnog (alleen) in het Nederlands zijn, mijn Instagram houd ik wel voornamelijk Engels, omdat ik daar meer internationale volgers heb. Mocht ik merken dat er in de toekomst ook behoefte is aan Engelstalige content, dan ga ik zeker kijken wat daar mogelijkheden in zijn!

Kom ik jeΒ bekend voor? Dat kan! Voorheen blogde ik op acoupleblog.com (eerder ilumuoti) en het was tijd voor iets nieuws, iets nieuws in de vorm van As Seen by Alex. Wel heb ik een aantal ‘oude’ artikelen meegenomen naar mijn nieuwe blog, omdat ik deze ook bij As Seen by Alex vind passen en graag online wil houden.. πŸ™‚

Tot snel!

xx Alex

Follow my blog with BloglovinΒ <
> Facebook < Β > Instagram <