Klok screensaver voor Mac OS & Windows - asseenbyalex.com

Toffe klok screensavers voor jouw computer

Begin dit jaar kocht ik een nieuwe MacBook Pro en na een tijdje merkte ik dat ik de standaard screensaver die stond ingesteld eigenlijk vrij lelijk vond. Natuurlijk niet iets waar je dagelijks mee bezig bent, maar zelf vind ik het wel altijd leuk als mijn MacBook er helemaal leuk uit ziet. Inmiddels heeft mijn laptop nu een toffe minimalistische klok screensaver welke er leuk uitziet én mij meteen snel de tijd laat zien, ideaal! En omdat ik er blij mee ben, deel ik graag een aantal leuke klok screensavers, zodat jij ook je screensaver een upgrade kunt geven 🙂

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Klok screensaver voor Mac OS

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

Klok screensaver voor Windows

[/lgc_column]

Ook vond ik op Etsy.com een leuk aanbod aan screensavers, deze zijn echter niet helemaal gratis. Deze screensavers vind je hier. De screensaver die ik heb geïnstalleerd op mijn MacBook is de Padbury Clock screensaver, de Fliqlo screensaver is daarnaast één van de meest bekende klok screensavers die je vaak ziet op Instagram en Pinterest.

Bovenstaande klok screensavers zijn een kleine selectie, online is nog veel meer te vinden onder o.a. de zoekterm ‘Clock Screensaver’. Ik hoop in ieder geval dat je een beetje inspiratie hebt voor een leuke screensaver en dat alles helemaal lukt met installeren! Problemen met installeren? Hier vind je uitleg voor Mac OS & Windows!

Op zoek naar handige en toffe items voor op je bureau? In mijn shopje op bol.com vind je handige items voor thuis en op kantoor! Je shopt de items hier.

Heb jij al een klok screensaver? Zo ja: welke?

xx Alex

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin

ComputerComputer

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *