Shop mijn favoriete beauty items

Hi there! Ik had het niet gedacht, maar hé, hier ben ik weer. Mijn laatste post is langer dan een jaar geleden geplaatst en heel lang had ik geen zin en inspiratie meer om te bloggen. De afgelopen periode merk ik dat ik het een beetje mis om creatief te zijn en “dingen” te maken, waardoor het bloggen weer is gaan kriebelen. Of ik het echt 100% ga oppakken weet ik niet, maar ik denk wel dat je de komende tijd weer posts kan verwachten. Hier, én op Instagram.

De afgelopen maanden ben ik steeds meer bezig met beauty. Wat is goede make-up die doet wat ik wil én goed is voor mijn huid? Welk soorten skincare producten moet ik gebruiken voor mijn huid en wat doen alle ingrediënten? Ik vind het helemaal leuk om uit te zoeken en in de badkamer lekker te “tutten” met al mijn producten.

Nieuwe & favoriete beauty producten

De afgelopen weken heb ik veel nieuwe make-up items en skincare items gekocht, waarbij ik verschillende items heb gekocht van merken die ik nog niet kende en/of die nieuw zijn in Nederland. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Florence by Molls (sinds kort verkrijgbaar bij Douglas), Gisou by Negin Mirsalehi en Charlotte Tilbury. Één voor één merken die ik voor het eerst heb geprobeerd en waar ik inmiddels helemaal gek op ben! Ik zal deze nieuwe items binnenkort in een aparte blogpost laten zien en mijn eerste indrukken met jullie delen.

Ik ben van plan om de komende periode een aantal beauty reviews te gaan schrijven over mijn nieuwe aankopen, maar het leek mij ook leuk om alvast een soort overzichtspost te maken. Een post waarin jij al mijn favoriete beauty items terug kunt vinden en ze direct kunt shoppen. Dus bij dezen: hieronder mijn favoriete beauty items, allemaal shoppable door op het plaatje te klikken. De links zijn affiliate links, wat betekent dat ik een kleine commissie ontvang als jij via een link shopt.

Ik zal proberen deze post regelmatig te updaten met nieuwe favorieten, zodat jij altijd kunt shoppen wat ik gebruik!

Wat zijn jouw favoriete beauty items?

xx Alex

[show_boutique_widget id=”977583″]

 

Mooi en gezondMooi en gezond

4 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *