Als ik ergens blij van kan worden, dan is dat het eindelijk vinden van een item wat je al een tijdje zoekt, van een paar schoenen tot een meubelstuk en van een specifiek model sierraad tot een handige gadget. In mijn geval: het perfecte beige siliconen iPhone hoesje. Ik dacht dat ik deze vrij snel zou vinden, omdat beige altijd wel een goede kleur is, maar helaas had ik mij daar toch wel in vergist.

De hoesjes die ik tegenkwam hadden niet de gewenste kwaliteit of waren niet beschikbaar voor mijn model iPhone en eigenlijk had ik mij er al bij neergelegd dat ik voorlopig een ander kleur hoesje zou hebben. Totdat ik de perfecte beige iPhone case tegenkwam bij iDeal of Sweden. Een hoop tekst over één hoesje, maar ik ben er blij mee en laat ‘m graag aan jullie zien incl. een hele fijne korting bij iDeal of Sweden!

Een nieuw beigebeige siliconen telefoonhoesjetelefoonhoesje

De afgelopen periode heb ik meerdere kleuren Apple telefoonhoesjes om mijn iPhone gehad, simpelweg omdat ik bij andere merken niet de gewenste kwaliteit en/of kleur kon vinden. Toen ik zag dat iDeal of Sweden tegenwoordig ook siliconen telefoonhoesjes verkoopt en vervolgens zag dat ze een variant in de perfecte kleur beige hadden wist ik meteen dat dit mijn nieuwe telefoonhoesje ging worden.

Helemaal top is dat ik ook kon kiezen voor een MagSafe variant, waardoor ik eventuele Apple MagSafe accessoires gewoon kan gebruiken met mijn iDeal of Sweden siliconen case. Het hoesje wat ik kocht heet officieel “Silicone Case MagSafe iPhone 14 Pro Beige” en is naar mijn mijn mening de perfecte neutrale beige kleur. Het hoesje voelt stevig aan en sluit mooi aan op mijn telefoon, een erg fijne aankoop dus.

Het siliconen hoesje is in veel fijne kleuren te koop en beschikbaar voor verschillende modellen iPhones en Samsung Galaxy modellen. Vergeet bij het kiezen van een telefoonhoesje ook niet om het juiste model smartphone te selecteren!

Een handige goudkleurigegoudkleurige telefoonketting

De afgelopen maanden zie je het steeds meer voorbijkomen: handige koorden en ‘wristlet straps‘ voor aan je smartphone. Heel handig, vooral als je je telefoon veel gebruikt, maar niet de hele tijd wilt vasthouden. Zelf kocht ik ze echter nooit, omdat ze vaak “permanent” vastzitten aan je hoesje en het mij mega irritant lijkt om het continu aan je telefoon te hebben hangen. 

Toen ik zag dat iDeal of Sweden nu ook koorden en bandjes verkoopt, maar dat je deze heel gemakkelijk kan losmaken besloot ik eindelijk eens een koordje te kopen. Ik ging voor de ‘Chain Wristlet Strap Gold‘, omdat ik deze er leuk uit vond zien en goed vond matchen met mijn nieuwe beige hoesje.

Het systeem is heel simpel en vind ik heel slim bedacht. Bij het koord krijg je een soort mini-doekje met daaraan een ringetje welke je door de onderkant van het hoesje kan steken. Hieraan klik je de ketting en voilà, je hebt een superhandige ketting aan je telefoon welke niet zomaar los kan komen, maar wel eenvoudig los kan worden gemaakt wanneer jij dat wilt. Helemaal top! Mijn oplader kan ook nog steeds door het gaatje van het hoesje, dus wat mij betreft een top systeem en mega stylish.

Black Friday: 60%60% kortingkorting bij iDeal of Sweden

Het fijnste is natuurlijk als jij jouw nieuwe iDeal of Sweden telefoonhoesje voor een leuk prijsje kunt kopen en laat ik daar nu net dé manier voor hebben, speciaal voor jou! Zoals elk jaar heeft iDeal of Sweden namelijk weer een mega kortingsactie als onderdeel van hun Black Friday Week.

iDeal of Sweden geeft t/m zondag 26 november 2023 maar liefst 50% korting op ALLE producten op de website als onderdeel van hun Black Week. En dat is nog niet alles, want met mijn speciale iDeal of Sweden kortingscode krijg je nog eens 10% extra korting! Wacht dus niet te lang met het kopen van jouw nieuwe telefoonhoesje, AirPods case of telefoonaccessoire, want deze deal is echt top!

Gebruik bij het afrekenen de volgende code voor 10% extra korting: BBB4WD7O

Ga jij iets shoppen met deze fijne korting?

Liefs, AlexandraAlexandra

De items in dit artikel heb ik ontvangen als onderdeel van een samenwerking met iDeal of Sweden. De kortingscode is een affiliate code wat betekent dat ik een klein percentage ontvang van alle aankopen die met deze code worden gedaan. Geen zorgen: dit kost jou als klant niets extra!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *