De feestdagen staan voor de deur en als ik iets leuk vind om te doen dan is het nadenken over mooie party outfits en het samenstellen van leuke looks voor Kerst en Oud & Nieuw. Niet dat ik fancy feestjes en diners heb, maar het voelt gewoon altijd als het perfecte excuus om net even een paar dagen per jaar iets meer te doen met je outfit en de glitter en glamour naar buiten te halen.

Dit jaar breng ik de feestdagen denk ik door in een comfy Kerst huispak, maar toch kon ik het niet laten om online alle party collecties af te struinen en zelfs toch een aantal items te bestellen. Een deel is linea recta retour gegaan – sorry aan het milieu enzo – omdat ik er nu geen bal aan heb, maar een aantal items waren toch echt blijvertjes en ik kan niet wachten om ze volgend jaar te gaan dragen. Nu ik dit schrijf klinkt het ergens heel erg, maar hé, ik heb nu al iets om naar uit te kijken haha ;).

Foto: Alina Krasieva

Een velvetvelvet pakpak en mooiemooie jurkenjurken

Ik ben al jaren op zoek naar een mooi velvet pak voor de feestdagen en natuurlijk kwam ik precies dit jaar waarin ik geen “gewone” kleding pas een mooi pak tegen. Ik besloot het fluwelen jasje en de fluwelen broek te bestellen met de gedachte dat ik deze kon vergelijken met andere items die ik al heb. Uiteindelijk bleek ik de broek nu zelfs nog aan te kunnen onder mijn buiken waren beide items perfect, dus ik ben erg blij dat ik deze heb gevonden!

Ik bestelde ook een fantastische lange zwarte jurk met strass steentjes, maar deze kon ik nu echt niet passen en dus ging deze helaas met een beetje pijn in mijn hart retour. Het velvet pak was ook precies op tijd binnen voor mijn zwangerschapsshoot en heb ik uiteindelijk dus alsnog al gedragen dit jaar! Voor de shoot bestelde ik ook de mooie rode gebreide jurk van de foto hierboven welke uiteindelijk ook een topitem is voor de feestdagen! Meer foto’s van de shoot vind je trouwens op mijn Instagram feed en highlight!

Shop jouw partyparty looklook voor de feestdagen

Ben jij nog op zoek naar een mooie party look en/of shiny accessoires voor de feestdagen? Hieronder vind je een aantal van mijn favoriete items van dit jaar. Op zoek naar nog meer inspiratie? Check dan even mijn LTK profiel :). Happy shopping!  

Party LooksLooks

Party BagsBags

Party ShoesShoes

Liefs, AlexandraAlexandra

De links in dit artikel zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie ontvang wanneer jij via één van deze links een bestelling plaatst bij de betreffende webshop. Dit kost jou niets extra!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *