New in: CELINE Knot Double Bracelet

Ik weet niet precies hoe lang geleden het is, maar ik weet wel dat de CELINE Knot Bracelet op mijn “wish list” staat sinds het moment dat ik van het bestaan van deze armband af wist. De armband is eigenlijk vrij simpel: een metalen, harde armband in zilver of goud met in het midden een knoop. Niet onwijs bijzonder, maar op de een of andere manier trok het mijn aandacht en was ik direct enthousiast.

Toch kocht ik hem niet, ik vond het toch wel veel geld en het verdween een beetje naar de achtergrond. Tot een aantal weken geleden. Samen met Roy (mijn vriend) was ik op een maandagavond even in De Bijenkorf. Toevallig had ik mijn Céline Trio bag om en raakte ik hierover aan de praat met de mega-enthousiaste verkoper bij de Celine boutique. We praatten over de nieuwe Celine items v.s. de oudere items (van met de é) en hij liet mij een aantal van de sieraden zien.

De verpakking

En daar lag hij: de CELINE Knot Double Bracelet in goud + rodhium finish. Ik zag hem liggen en was direct verliefd, maar besloot het te negeren en liep de boutique weer uit. En toch bleef het knagen. Of het nou het enthousiasme van de jongen was, het feit dat ik vond dat ik iets moois had verdiend of dat het gewoon puur toeval was, ik weet het niet. Maar ik besloot terug te gaan, en ik pastte alle Knot bracelets die op dat moment aanwezig waren. Ik kwam erachter dat ik de Knot Double uiteindelijk mooier en meer “Alex” vind dan de Single Knot, de versie waar ik eigenlijk altijd al gek op was.

Na champagne en een lange passessie liep ik uiteindelijk naar buiten mét armband: de Knot Double bracelet in twee kleuren, zilver & goud. De armband werd ingepakt in een stevig zwart zakje en vervolgens in een mooi wit doosje gestopt. Deze verdween in een fijne witte CELINE tas. Voor mij maakt zo’n verpakking het echt “af”, je geeft een behoorlijk bedrag uit aan een sierraad en ik vind het dan heel leuk dat er een mooie verpakking omheen zit. Zo is het echt een cadeautje om uit te pakken én kan je de armband altijd goed bewaren.

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”][/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

CELINE Knot Double Bracelet

De armband die ik kocht heet officieel de CELINE Knot Doule bracelet in brass with gold and rhodium finish, een hele mond vol, haha! De armband trok vooral mijn aandacht doordat deze twee kleuren heeft. Dit geeft de armband voor mijn gevoel een soort luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij bij zowel zilveren als gouden sieraden kan worden gedragen.

[/lgc_column]

De armband is gemaakt van stevig messing bedekt met Rhodium en 24k goud. De armband is verkrijgbaar in meerdere maten, waardoor je de armband zo kan kopen, dat hij perfect om je pols past. Bij mij zit de armband echt perfect, dit is dan ook één van de redenen waardoor ik meer fan ben geworden van de Knot Double dan van de Knot Single. Laatstgenoemde is namelijk minder verfijnd en zat een stuk minder mooi om mijn pols.

Natuurlijk heeft iedereen een andere vorm pols, dus ik kan mij ook voorstellen dat bij anderen het andere model beter/mooier zit. Ik heb de armband inmiddels al redelijk vaak omgehad en kunnen stylen op veel verschillende manieren. Ondanks dat een armband een gevoelig sieraad kan zijn, vind ik dat deze armband er vooralsnog erg goed uit ziet. Ik ben er dan ook heel erg blij mee!

Meer informatie over de armband vind je hier. De armband kost €420, geen klein bedrag, maar voor mij was deze het echt waard. Op deze pagina vind je alle overige Knot sieraden van Celine. Mocht jij het design nou ook heel leuk vinden, maar dit budget niet hebben, zoek dan zeker online naar “Knot Bracelet”. Er bestaan veel varianten die lijken op de Celine armband, maar net even wat betaalbaarder zijn! 🙂

Wat vind jij van de CELINE Knot Double Bracelet? En welk sieraad staat op jouw “wish list”?

1 Comment

  • Isabella

    Wow, hele mooie armband! Zoiets wil ik ook wel 😀

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *