Shoplog: fijne Winter basics

Het is winter en dat betekent shoppen! Eigenlijk moet ik zeggen dat het dit jaar wel meevalt bij mij. Veel items heb ik eind vorige winter gekocht en vind ik op dit moment nog steeds heel fijn, waardoor ik deze herfst en winter niet onwijs veel heb gekocht. Ook wil ik alleen items kopen als ik ze of nodig heb of echt heel tof vind/graag wil.

De afgelopen maanden (sommige getoonde items heb ik inmiddels al een half jaar, haha!) kocht ik een aantal fijne nieuwe items. Heel veel basic items, omdat ik dat het beste kan combineren en omdat dit op dit moment wel echt mijn stijl is. Ik laat ze graag aan je zien en geef je meteen inspiratie voor het shoppen van soortgelijke nieuwe items!


Chanel & Calvin Klein Jeans sneakers

[show_shopthepost_widget id=”3479832″]

Laat ik beginnen met denk ik wel mijn favoriete sneakers van dit moment: mijn nieuwe Calvin Klein Jeans Maya sneakers en mijn Chanel sneakers. De Calvin Klein sneakers bestelde ik onlangs bij de Wehkamp, nadat een collega ze in een multicolor variant had gekocht. Ik was al een flinke tijd op zoek naar dit soort sneakers in het zwart, maar had ze helaas nog niet gevonden. Dit paar is echt perfect: ze zitten comfortabel, lopen heel fijn en zien er gewoon tof uit!

De Chanel sneakers kocht ik eerder al in het wit, het SS2018 exemplaar. Ik vind deze sneakers onwijs lekker zitten en lopen en wilde ze graag in het zwart. Helaas waren deze in Amsterdam helemaal uitverkocht en een ander model in zwart overtuigde mij niet genoeg. Ze hadden echter wel dit paar in pastelkleuren en mijn maat was één van de enige maten die nog beschikbaar was. Enigszins niet voorbereid om ze te kopen (lees: “ik wil gewoon even zien hoe ze staan”) paste ik ze en bleken ze onwijs tof te zijn. Roy (mijn vriend) vond ze ook heel tof en dus besloot ik ze als afsluitend item van 2018 voor mezelf te kopen. Gewoon omdat ze uniek en tof zijn én om een niet geweldig jaar af te sluiten.

H&M Blazers

[show_shopthepost_widget id=”3479835″]

Met blazers heb ik een haat-liefde verhouding. Door mijn lichaamsbouw passen ze vaak niet goed en ik vind ze vaak niet lekker zitten. Een aantal maanden geleden spotte ik het rechter exemplaar bij de H&M tijdens een winkelsessie in Utrecht met Saranda. De stof voelde fijn aan en het motiefje vond ik erg tof, niet eens bezig zijnde met het feit dat dit schijnbaar helemaal in was, haha! Ik paste hem en was meteen verliefd, dus hij ging mee naar huis. Het witte t-shirt welke ik gebruikte om te passen trouwens ook, haha!

Een tijdje later zag ik de linker blazer, ook bij H&M en ook deze vond ik erg tof. Tijdens het passen ontdekte ik dat het exact dezelfde blazer is, dus ook deze zat top en ging mee naar huis. Beide blazers draag ik echt met plezier! De grijze heb ik daarnaast ook gebruikt als styling bij de shoot met Senna.


Fijne truien van Bershka en H&M

[show_shopthepost_widget id=”3479836″]

Niet zolang geleden ging ik weer naar Utrecht met Saranda. Ook deze keer slaagde ik bij H&M, waar ik het coltruitje met korte mouwen kocht. De stof is onwijs fijn en hij staat leuk los, maar ook onder een blazer. Zo draag ik hem nu bijvoorbeeld onder de rechter blazer hierboven.

Daarnaast bestelde ik een maand of twee geleden wat fijne truien bij Bershka, de zwarte coltrui en de witte oversized trui bleken precies wat ik zocht en mochten blijven. Het zwarte truitje had ik al in een andere kleurencombinatie en vind ik erg fijn, ik was dus heel blij toen ik zag dat deze ook in het zwart beschikbaar is. De stof is fijn zacht en het truitje zit precies goed. De witte trui was een sale aankoop en is helaas niet meer verkrijgbaar. Wel is het een heerlijk fijne trui, redelijk oversized en van een prettige stof!

Oorbellen in zilver & goud

[show_shopthepost_widget id=”3479838″]

Ook kocht ik de afgelopen paar weken een aantal fijne oorbellen. Ik bestelde shampoo bij & Other Stories en besloot ook even de sieradensectie te bekijken. Heel gevaarlijk, want ik ben altijd gek op hun sieraden en dan met name oorbellen, haha! Ik bestelde een fijn paar gouden oorbelletjes met hangertje (rechts op de foto) en ik kocht een aantal weken later nog mooie zilveren exemplaren in hun winkel in Utrecht.

Ook bestelde ik twee weken gelden oorbellen by Fashionology. Ze hadden sale op de website en van die prijzen ging nog een keer 40% af. Tja, toen kon ik het natuurlijk niet laten om iets te bestellen. Ik bestelde goudkleurige ringen met een balletje (linksboven op de foto) en een losse gouden oorbel waar ik al vaker naar had gekeken. Allemaal stuk voor stuk hele fijne oorbellen in een minimalistische stijl, maar toch allemaal weer anders. Heel erg blij mee!

Ik verkoop op dit moment ook een deel van mijn kleding & accessoires op United Wardrobe. Dit zijn gebruikte, vrijwel nieuwe en volledig nieuwe items voor een fijn prijsje met merken als Chanel, Zara & H&M. Bezoek hier mijn virtuele kledingkast.

Wat vind jij van mijn nieuwe items? Heb jij onlangs nog fijne kleding/accessoires gekocht?

xx Alex

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin

8 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *