Mijn favoriete interieur items van H&M Home

Mijn favoriete interieur items van H&M Home

Ik weet niet meer precies wanneer het was, maar een aantal jaar geleden ontdekte ik voor het eerst de H&M Home collectie. Destijds was dit nog geen hele grote collectie, maar wel al een verzameling van mooie en stijlvolle items waar ik graag iets van kocht. Inmiddels is H&M Home één van mijn vaste adresjes voor toffe interieur accessoires wanneer ik een online rondje doe langs mijn favoriete interieurwinkels.

Meerdere keren per jaar brengt H&M nieuwe Home items uit welke verkrijgbaar zijn op de H&M website, in diverse H&M filialen en in de vorig jaar geopende speciale H&M Home winkel in Amsterdam. De collectie bestaat uit handige items zoals theedoeken, tof en heerlijk zacht beddengoed en servies, maar ook uit fijne accessoires zoals vazen, lampen en sinds ongeveer een jaar zelf klein meubilair. H&M speelt hierbij erg goed in op de trends die continu spelen op het gebied van interieurontwerp en bij elke collectie zijn een aantal items altijd megasnel uitverkocht. De populariteit van de interieurcollecties blijft volgens mij alleen maar groeien!

Toffe interieuraccessoires voor een mooie prijs

Voor de inrichting van ons nieuwe huis heb ik enthousiast geshopt bij H&M en een aantal toffe items gevonden. Zo ben ik nog steeds erg blij met mijn zwarte sieradenhouder en hebben wij onder andere een aantal toffe vazen, kussens en interieur accessoires in huis van H&M. Het fijne aan de interieuritems van H&M is dat deze echt heel goed betaalbaar zijn, maar er tegelijkertijd heel stijlvol en strak uitzien. De afwerking van de items is altijd erg netjes en je zou niet per sé zeggen dat ze van een winkel komen die ooit alleen kleding verkocht, heel nice!

De laatste maanden heeft H&M weer een aantal hele fijne interieurcollecties uitgebracht en mij weer heel enthousiast gemaakt. Ik heb een selectie gemaakt van mijn favoriete items die op dit moment beschikbaar zijn en deel ze hieronder* graag met jullie!

Wat is jouw favoriete item uit deze lijst? En heb jij al items van H&M Home?

[show_boutique_widget id=”1033789″]

volg je mij al op Instagram / Facebook / Pinterest / Bloglovin?
hier houd ik je op de hoogte van mijn laatste blogposts en vind je andere leuke updates 🙂

shop hier de items die ik niet meer draag in mijn digitale kledingkast

* De links in deze post zijn affiliate links. Dat betekent dat ik een kleine commissie ontvang als jij een item koopt via mijn blog. Het gebruiken van deze links kost jou helemaal niets extra en het zorgt ervoor dat ik mijn blog online kan houden door de opbrengsten die ik heb. HAPPY SHOPPING!

2 Comments

 • Yaika Tak

  Ah, dit zijn echt super toffe items. Ik ben ook echt dol op deze stijl. Helaas vind ik H&M Home best aan de prijzige kant. Nu moet ik ook zeggen dat ik momenteel in een studio’tje woon van nog geen 20 vierkante meter haha. Als ik later wellicht een huis heb, heb ik het er denk ik wel voor over!

  • Alexandra

   Jaa heerlijke items he?! Wordt er zo hebberig van, haha!

   Ik snap wel wat je bedoelt qua prijzen! Sommige items vind ik inderdaad ook aan de hoge prijs, maar er zijn ook veel items waarbij de prijzen uiteindelijk echt heel fijn zijn als je het vergelijkt met veel andere merken/winkels. Verschilt voor mijn gevoel heel erg per item en is soms ook wel een reden dat ik iets alsnog niet koop…

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *