3 Toffe interieur webshops waar je nu meteen wilt shoppen

Als ik ergens blij van wordt, dan is het wel het inrichten van ons huis en het continu zoeken naar toffe meubels en accessoires. ‘Vroeger’ wilde ik ook een tijdje interieur styliste worden, maar dat idee was op een gegeven moment toch weer van de baan. Ik was(/ben) een meisje dat uren bezig kon zijn met het het bouwen en inrichten van een Lego-huis en een Sims-huis, om het vervolgens helemaal af te breken en weer opnieuw te beginnen.

Op Pinterest vind ik het heerlijk om te zoeken naar toffe interieurs en ik kan hele avonden doorbrengen op verschillende webshops, zonder uiteindelijk iets te kopen. De afgelopen weken zijn we bezig geweest met het opnieuw inrichten van onze huiskamer en dus was ik weer veel achter mijn laptop (én in meubelwinkels) te vinden. En aangezien ik er zo blij van werd, heb ik besloten 3 van deze winkels met jullie te delen!

let op: dit artikel verscheen eerder op mijn oude blog, waardoor tijdreferenties niet kunnen kloppen.

Zara Home

Laat ik beginnen met mijn favoriete shop op het gebied van interieuraccessoires en klein meubilair: Zara Home. Je kent de ‘gewone’ winkels van Zara waarschijnlijk wel, maar daarnaast heeft Zara ook een homecollectie. Hiervan is een select aantal fysieke winkels in Nederland en verder kan je heel fijn en gemakkelijk shoppen in de webshop. De items zijn zoals je van Zara kunt verwachten: strak, stijlvol en echt volgens wat nu ‘in’ is. Bij Zara Home vind je een beperkte selectie aan klein meubilair (denk aan o.a. bijzettafels & poefjes) tot toffe grote accessoires tot servetten.

Ook vind je bij Zara Home een fijne collectie aan homewear met bijvoorbeeld fijne slofjes, badjassen en lounge kleding. Maar óok voor toffe bikinis en strandaccessoires ben je bij Zara Home aan het goede adres. En aangezien veel mensen niet weten dat je die bij Zara Home kunt vinden, loop je waarschijnlijk in een uniekere bikini, win win! Het enige minpunt aan Zara Home is dat sommige items vrij hoog geprijsd zijn, maar die mening verschilt denk ik per persoon.

Homestock

De interieurwinkel Homestock kwam ik voor het eerst tegen in Haarlem. Het is echt een onwijs toffe winkel met meubilair en accessoires volgens de laatste trends. Denk aan een industriële vintage stijl met veel goud, metaal en velvet. Als je in de winkel loopt, wil je direct veel hebben haha! De items zijn helaas niet ‘goedkoop’, maar dit ligt er ook aan welke items je kiest. Sommige items vind ik namelijk weer verrassend laag geprijsd, haha! De webshop van Homestock vind ik niet echt bij de winkel zelf passen, hij is vrij basic, maar goed, het gaat uiteindelijk om de ‘inhoud’ en die is top! Zeker een kijkje waard!

3 Toffe interieur webshops waar je nu meteen wilt shoppen

Loods 5

Meerdere mensen vertellen mij al jaren dat ik voor meubilair en interieur inspiratie naar Loods 5 moet gaan. Loods 5 heeft meubilair en accessoires in echt alle stijlen en geloof mij, het is een walhalla voor iedereen die ook maar een beetje liefde heeft voor interieur. En ook Loods 5 heeft gelukkig een webshop, dus als je geen fysieke winkel in de buurt hebt, kan je alsnog heerlijk rondkijken.

Ik zal zo snel mogelijk foto’s delen van de nieuwe items in onze woonkamer, want oooh wat ben ik blij met hoe ons huis er nu uitziet! Ondertussen kan jij lekker online gaan shoppen en inspiratie opdoen bij bovenstaande shops, sorry (sorry not sorry) als ik je nu hebberig heb gemaakt, haha! 😉

Kende jij deze interieurwebshops al? En houd jij ook zo van interieurshoppen?

xx Alex