Mijn plannen voor 2019 As Seen by Alex

Mijn plannen voor 2019

En opeens is het 31 december… De afgelopen weken gingen bizar snel voorbij, voor mijn gevoel heeft december echt maar een paar dagen geduurd. Ik was een weekje ziek, daarna een week op Aruba met 6 uur tijdsverschil en opeens was het Kerst. Mijn hoofd snapt het niet meer en ik kijk uit naar het vertrouwde ritme na morgen, haha, jij ook? Sowieso kijk ik eigenlijk wel uit naar het nieuwe jaar, ik heb wel genoeg van 2018.

Niet dat ik echt een k*tjaar achter de rug heb, maar toch waren er dit jaar wel genoeg van die ‘kleine dingetjes’ die het net even wat minder maakten dan andere jaren. Maar gelukkig waren er ook veel fijne momenten, zoals mooie reizen naar Dubai, Ibiza, Disneyland Parijs en Aruba en gezelligheid om mij heen. Ik had geen behoefte aan een uitgebreide 2018 terugblik, maar ik deel wel graag mijn plannen voor 2019 met je. Be prepared: dit artikel is veel langer geworden dan ik verwachtte en dus een flink leesstuk ;).

As Seen by Alex & fotografie

Laat ik meteen beginnen met mijn blog. Zoals je misschien hebt gezien plaatste ik mijn laatste artikel eind oktober wat inmiddels dus toch wel een aantal maanden geleden is. Het is niet zo dat ik daarna geen zin had om te bloggen of ben gestopt, ik had gewoonweg geen tijd. Ik was druk met werk, fotograferen én editen en hield daarnaast niet genoeg tijd over om te kunnen relaxen (wat ik ook belangrijk vind) en te kunnen bloggen.

Ik had overigens wel kunnen bloggen, maar niet zoals ik dat wil. Ik wil alleen content maken waar ik zelf echt tevreden over ben en wat ik ook echt online wil gooien. Dat betekent dat ik het juiste moment moet hebben om foto’s te maken en editen en tijd moet hebben om de tekst te schrijven. En dat is nog best puzzelen met een fulltime baan, fotografie als hobby en nog een soort van sociaal leven ernaast.

Lang verhaal kort: ik wil dolgraag meer bloggen, maar heb een beetje tijd issues. In het komende jaar wil ik wel proberen vaker nieuwe artikelen te plaatsen en dit met wat meer regelmaat te doen. Ik denk dat ik dan vanzelf een fijn ritme krijg en dat het op die manier ook beter en gemakkelijker wordt om bij te houden.

Daarnaast wil ik gaan kijken of ik in 2019 meer uit mijn fotografie kan gaan halen. Ik ben er nu al jaren wat serieuzer mee bezig als hobby en ik krijg steeds vaker te horen dat ik er meer mee moet doen en er mijn werk van moet maken. Vooralsnog voor mij een eng idee en iets waar ik nog niet helemaal over uit ben. Wél weet ik dat ik er meer uit wil gaan halen. Hoe ik dat ga doen ga ik de komende periode eens goed bedenken.

de foto’s in deze post zijn gemaakt in Aruba waar we een aantal weken geleden verbleven als laatste vakantie van 2018.

Werk en andere persoonlijke zaken

Op het gebied van werk was 2018 een gek jaar. Ik verliet na 3,5 jaar mijn eerste ‘grote mensen baan’ en stapte vervolgens binnen 4 weken op bij mijn nieuwe baan, iets wat ik achteraf toch best een heftige beslissing vond. Echter bleek het een hele goede beslissing, want ik voelde mij beter en kon mij focussen op het vinden van een baan die ik écht leuk vind. Helaas is dat nog niet gelukt, maar ik weet zeker dat ik in 2019 een match ga vinden.

Verder moet ik eerlijk zeggen dat ik niet onwijs veel plannen en/of voornemens heb. Ik vind het altijd gek om te wachten op een nieuw jaar, al is het voor sommige zaken (zoals bovengenoemde punten) een mooi moment om iets te veranderen of aan te pakken. Wat ik wel weet is dat ik in 2019 een andere auto wil, omdat mijn huidige auto steeds issues heeft en daar ben ik klaar mee, en dat ik beter wil gaan nadenken over wat ik nou precies wil bereiken met o.a. werk. Ook willen Roy (mijn vriend) en ik gaan kijken naar een koophuis, omdat we klaar zijn voor de volgende stap, spannend!

2019, I’m ready for ya

Ondanks dat 2018 niet helemaal ‘mijn jaar’ was sluit ik het jaar af met een lach. Ik ben klaar voor 2019 en ik hoop jij ook! Laten we er een topjaar van maken. Bij dezen wens ik je graag een gelukkig, gezond en succesvol 2019 toe. Ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen en dat het een jaar wordt om nooit meer te vergeten. ✨

xx Alex

1 Comment

  • Sanne

    Ik herken de struggle van het vinden van tijd voor bloggen in combinatie met een baan en een sociaal leven. Dan inderdaad maar wat minder posts… Vind die foto met flamingo’s echt heel tof trouwens!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *