Twee weken terug bezocht ik samen met Saranda twee events in Amsterdam, het was lang geleden dat we dit hadden gedaan, maar onwijs gezellig! We maakten wat foto’s voor Instagram, maar ik wilde ze toch ook hier nog even delen!.. Ik droeg mijn nieuwe Chanel sneakers en mijn heerlijke nieuwe Bershka shirt. Laatstgenoemde komt in de komende weken trouwens ook nog voorbij in een shoplog!

Wat vind jij van mijn outfit?

xx Alex

Deze post kwam eerder online op mijn oude blog. Verwijzingen met data kunnen daarom onjuist zijn.

☆ WAT IK DRAAG ☆

H&M Jeans // Bershka T-Shirt // Pull & Bear Jasje
Chanel Sneakers // Saint Laurent Paris Sunset tas // Céline Zonnebril
Cluse x Negin Horloge // All the Luck in the World Kettinkjes
& Other Stories Armbandjes // Little March Oorbellen

de foto’s in deze post zijn gemaakt Saranda


meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin