Silvan // by Alexandra Huijgens

Zo, daar ben ik weer. Eindelijk! Na mijn vorige blogpost dacht ik dat ik het bloggen weer lekker op ging pakken, maar dit liep toch even anders door drukte en doordat ik mijn tijd op dat moment aan andere dingen wilde en moest besteden. Inmiddels zijn alle drukke dingen en ‘moetjes’ voorbij en wordt het langzaam weer lekker weer. Ik merk nu dat ik weer meer zin krijg in het maken van foto’s en bijbehorende blogposts, dus nu wil ik het bloggen écht weer een beetje actiever op gaan pakken. Net zoals Instagram overigens, daar is het ook al te lang heel stil…

Een aantal weken geleden ging ik eindelijk weer een keer relaxed shooten. Ik ging, samen met een berg kleding, op pad in de duinen bij Bergen met Silvan. Silvan en ik kennen elkaar van vroeger op de ijsbaan en hij en zijn zus hebben al vaker voor mijn lens gestaan. Deze keer was de eerste keer met Silvan alleen en het was heerlijk weer en een superfijne shoot. Daarom deel ik dan ook graag een aantal van de beelden met je!

Wat vind jij van de foto’s? En welke is jouw favoriet?

xx Alex

model: Silvan Zomerdijk
styling & fotografie:
 Alexandra Huijgens

meer foto’s vind je op mijn fotografiewebsite: alexandrahuijgens.com

 

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin

4 Comments

 • Sanne

  Haha, ach soms lopen die dingen gewoon zo! Zolang je blog een hobby is, is het helemaal niet erg dat je er soms gewoon even geen tijd (of zin!) voor hebt. Ik denk dat ik de foto’s met camel coat het mooist vind, omdat het licht daar zo mooi valt. Mooie dag om foto’s te maken denk ik zo:)

 • Mei Qi

  WAUW! De foto’s zijn prachtig!! En het is menselijk hoor dat je soms even geen zin hebt! Gewoon posten wanneer je zin en tijd hebt! 🙂

  • Alexandra

   Ahw, dankjewel! Leuk om te horen! En ik merk inderdaad dat gewoon dit “ritme” aanhouden het beste werkt, zo voel ik geen druk om te plaatsen en blijft het gewoon wat ik leuk vind 🙂

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *