Beauty fotografie Alexandra Huijgens - As Seen by Alex

Shooten met Senna // by Alexandra Huijgens

Één van de dingen waar ik de afgelopen periode veel tijd aan kwijt was, was de fotoshoot die ik november deed als fotografe. Samen met mijn favoriete MUAH Isabeau huurde ik, opnieuw, Studio Automat in Amsterdam voor een toffe beautyshoot. Voor mij mijn allereerste beautyshoot en voor Isabeau een mooie kans om haar creativiteit en kwaliteit tot leven te brengen op modellen.

We hadden twee modellen op de planning staan, maar waren uiteindelijk niet te spreken over de houding en foto’s van het 2e model, waardoor ik alleen resultaten heb van model Senna. En wat een fijne resultaten zijn het! Senna was heerlijk om mee te werken en paste echt perfect bij wat we voor ogen hadden. Ik vond deze eerste beautyshoot best wel spannend en al helemaal het bewerken en retoucheren van de foto’s, omdat ik dit nog nooit zo gedetailleerd en intensief had gedaan. De eerste foto’s kostten mij dan ook aanzienlijk meer tijd dan de laatste van de serie, omdat ik het steeds meer onder de knie kreeg. Wat mij betreft kan het een volgende keer nóg beter, maar ik ben wel erg blij met de foto’s.

Op mijn fotografiewebsite en -Instagram heb ik al wat beelden gedeeld, maar hier deel ik ook graag nog een aantal andere foto’s met jullie. Niet alleen van de beautyshoot, maar ook van de portretshoot die we die dag ook deden.

Wat vind jij van de foto’s? En welke is jouw favoriet?

xx Alex

Beauty fotografie Alexandra Huijgens - As Seen by Alex

Beauty fotografie Alexandra Huijgens - As Seen by Alex

model: Senna @ VDM Models
muah & concept: Isabeau Haverkamp (website)
fotografie & retouch:
 Alexandra Huijgens (website)

de ander beauty shots vind je op mijn fotografiewebsite: alexandrahuijgens.com

Beauty fotografie Alexandra Huijgens - As Seen by Alex

Beauty fotografie Alexandra Huijgens - As Seen by Alex

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin

2 Comments

  • Deb

    Wat een prachtige foto’s! Welke ik het mooiste vind? Lastig! Ik vind het moeilijk om te kiezen ?! Ik kies er dan ook 2: de bovenste (leuk t-shirt draagt het model trouwens ?) en de foto eronder. Die zou zomaar in de Elle kunnen staan. Heel mooi en creatief!

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *