De eerste maand van 2024 is inmiddels alweer bijna voorbij – wat trouwens ongelofelijk snel ging?! – en ik ben eindelijk weer achter mijn laptop gekropen. Januari 2024 was denk ik de meest bijzondere maand van mijn leven: ik werd mama van ons lieve zoontje Lucas. Sinds de zomer van 2023 keken we uit naar dit moment en 1,5 week geleden mochten we onze jongen dan eindelijk in onze armen sluiten.

Het voelt daardoor ook echt alsof ik het nieuwe jaar in ben gegaan als een nieuwe versie van mezelf. De versie waarin ik mama ben en zo goed mogelijk voor mijn kindje zorgen het nieuwe hoofddoel in het leven is. Ik wil optimaal gaan genieten van het leven als een gezinnetje van drie en heb als doel om mooie herinneringen te gaan maken.

GoedeGoede voornemensvoornemens en plannenplannen voor 2024

Ik doe eigenlijk nooit echt aan het maken van goede voornemens en/of doelen voor een nieuw jaar. Ik ben van mening dat je, als je iets graag wilt doen, dat elk moment kan beginnen en niet hoeft te wachten op een nieuw jaar. Zakelijk is het natuurlijk iets anders en ook wel een mooie stip op de horizon om een bepaald tijdframe te koppelen aan een doel/voornemen. Ik moet zeggen dat ik door de zwangerschap waarvan ik wist dat die in januari zou eindigen wel continu begin 2024 automatisch zag als moment om weer plannen en doelen te gaan maken.

Voor nu wil ik rustig gaan uitzoeken wat ik, naast mama & partner zijn, wil gaan doen en wil ik dit rustig op gaan pakken en gaan uitvoeren. Ik heb heel veel zin om weer meer te gaan bloggen, iets wat ik tijdens mijn zwangerschap gewoon écht niet had, en om lekker veel content te gaan maken voor mijn blog, TikTok en Instagram. Verder blijf ik een aantal uur per week lesgeven op de ijsbaan (kunstschaatsen) en beginnen we dit jaar eindelijk met de verbouwing van ons droomhuis. Dat proces kan je trouwens volgen op ons speciaal aangemaakte Instagram account.

Deze blogpost voelt eigenlijk een beetje inhoudloos, maar ik had heel veel zin om even lekker te typen en het bloggen weer op te pakken. De komende weken zal ik nog niet heel veel nieuwe content plaatsen, omdat ik fysiek nog niet in staat ben om foto’s te maken, maar ik kom binnenkort weer op de radar. Tot snel!

Liefs, AlexandraAlexandra

Foto bovenaan post: Alina Krasieva

Op zoek naar fijne kortingscodes en/of links naar mijn favoriete producten? Ik heb al mijn persoonlijke kortingen en links naar mijn outfits en favoriete items op een rijtje gezet op één handige pagina.

2 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *