Ik moet toegeven: de eerste regels hier typen gaat me toch wel wat lastiger af dan ik vooraf had verwacht. Het is best een tijdje geleden dat ik iets schreef voor mijn blog en dan ook nog daadwerkelijk publiceerde. Volgens mij heb ik de afgelopen 12 maanden meerdere keren aangegeven dat ik ‘binnenkort’ weer zou gaan bloggen en dus weer nieuwe content zou gaan plaatsen. Kort samengevat: dat is niet gelukt.  (:

Inmiddels heb ik de afgelopen periode dan toch echt gewerkt aan het vernieuwen van de huisstijl en look & feel van As Seen by Alex en zit ik nu lichtelijk onwennig achter mijn computer mijn “eerste” blogpost te schrijven op mijn vernieuwde blog. Oud en vertrouwd, maar toch ook een beetje nieuw en spannend.

Tijd voor een kortekorte updateupdate en terugblikterugblik

Omdat het nu toch wel een tijdje geleden is dat ik hier iets heb geplaatst, geef ik je als eerste even een korte update over wat ik de afgelopen periode heb uitgespookt en hoe het met mij is. 

Allereerst superleuk nieuws: Roy (mijn vriend) en ik hebben ons droomhuis gekocht! Of naja, we hebben een mega-oude stolpboerderij met veel grond gekocht en gaan deze de komende maanden samen met een architect en aannemer omtoveren tot ons droomhuis. Deze journey volgt je hier. Verder zit ik, na even een periode ‘mijn draai’ niet helemaal te hebben kunnen vinden, goed in mijn vel en kijk ik enorm uit naar de zomer en leuke reizen die we hopelijk dit jaar gaan maken. Ik kan nog alinea’s doorgaan met updates, maar houd het qua privé voor nu even hierbij :). 

Ook op het gebied van werk is er in de tussentijd het één en ander veranderd. Vorig jaar besloot ik om mijn eigen daglicht studio, Studio Xela, te openen. Iets wat mij al heel lang heel tof leek om te doen én ook nog eens dicht bij mijn interesses content creatie en fotografie ligt. De studio kreeg mooie boekingen en stiekem was ik er ook echt trots op, maar toch heb ik begin dit jaar om meerdere redenen de studio gesloten. Een moeilijke beslissing, maar wel de juiste.

Momenteel focus ik mij op As Seen by Alex, het lesgeven op de ijsbaan en de bedrijven van/met mijn vriend. In ieder geval genoeg te doen dus!

Relaunch: As Seen byby AlexAlex

De afgelopen periode merkte ik dat ik het miste om content te maken en ‘mijn ei’ ergens kwijt te kunnen en besloot ik dat ik As Seen by Alex weer tot leven wilde wekken. Ik ben druk bezig geweest met een nieuwe huisstijl en een volledig nieuw design voor de website. As Seen by Alex blijft voor mij de plek waar ik content kan maken over wat ik maar wil en waar ik dit kan doen op de manier dat ik dat wil.

Daarnaast wil ik met As Seen by Alex een bron van inspiratie en motivatie bieden aan iedereen die dat nodig heeft, en wil ik een online magazine zijn met uiteenlopende onderwerpen van persoonlijke columns tot shoplogs en beautytips. Eigenlijk dus heel allround en zonder ‘hokjes’, zodat ik niet vast zit aan wat ik wel of niet zou mogen plaatsen.

Één nieuw onderdeel is de categorie columns waarin ik andere inspirerende personen een plekje wil geven. Daarnaast zal ik in Alex’ Diary mijn eigen editorial column schrijven, een soort online dagboek met alles waar ik het over wil hebben. Ik wil proberen om minimaal 1 keer per week nieuwe content online te zetten. Ik wil mijzelf geen vast schema opleggen, maar ga wel proberen op die manier consistent te zijn.

Een hoop plannen dus en een mooie motivatie om weer vol aan de slag te gaan. I’m happy to be back en ik hoop dat met jou ook alles goed gaat! ♡

Liefs, AlexandraAlexandra

De studiofoto's in dit artikel zijn gemaakt door CynthiaCynthia ZonneveldZonneveld bij StudioStudio Xela.Xela.

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *