CELINE Academy Derby met Broque Details | As Seen by Alex

Als je mijn blog al wat langer volgt, dan weet je waarschijnlijk dat ik de afgelopen jaren vaak rondom mijn verjaardag een mooi item voor mijzelf kocht als een “cadeautje voor mijzelf”. Zie hier dan ook bewijsstuk 1 en bewijsstuk 2… ;). Dit jaar was ik dat niet van plan om iets voor mezelf te kopen, ik was daar eigenlijk totaal niet mee bezig en door alle maatregelen rondom het coronavirus kwam ik ook niet veel in winkels. Totdat ik een e-mail ontving van CELINE waarin ze hun sale aankondigden.

Ik was eind juni jarig, dus het is inmiddels ook al weer eventjes geleden dat ik deze e-mail ontving, maar ik weet nog heel goed dat ik eigenlijk vooral nieuwsgierig was naar de sale items en daarom even een kijkje nam. Op de website spotte ik vervolgens de CELINE Academy Derby met Broque Details schoenen, hele gafe leren veterschoenen met broque effect, en ik was direct verliefd.

CELINE Academy Derby met Broque Details

De afgelopen jaren ben ik erg enthousiast geworden over veterschoenen, bij voorkeur met broque details. Zo draag ik al een aantal jaar deze broque schoenen van Sacha met veel plezier, maar helaas begin ik wel te merken dat die bijna aan vervanging toe zijn. Toen ik deze mooie variant van CELINE, de CELINE Academy Derby met Broque Details op de website zag, wist ik eigenlijk meteen dat ik ze wilde hebben.

In de eerste instantie kocht ik ze toch niet, maar uiteindelijk bleven ze in mijn hoofd zitten en besloot ik ze als verjaardagscadeau voor mezelf te kopen. Ik bestelde de schoenen op de CELINE website en ze kwamen verrassend snel binnen vanuit Frankrijk. Verpakt in een grote, stevige doos gevuld met stoffen(!) kussentjes als opvulling werden ze na minder dan één week bezorgd. De schoenen zitten in een mooie witte CELINE doos en meteen na het uitpakken was ik al verliefd!

Mijn nieuwe favoriete veterschoenen

Bij dit soort aankopen ben ik altijd wel een beetje bang dat ik helemaal enthousiast ben en dat ze dan bijvoorbeeld niet passen, dat zou echt een domper zijn. Gelukkig zaten deze schoenen direct top, al merk ik wel dat ze nog heel erg stijf zijn en dus eerst even goed ingelopen moeten worden. Nu ik dit schrijf bedenk ik mij ook direct dat ik dat binnenkort eens even moet gaan doen, omdat het seizoen om ze te dragen nu wel echt is ingegaan, haha!

De schoenen zijn gemaakt van glanzend leer en onwijs stevig. Ze sluiten goed en mooi aan om mijn voeten en ik vind ze gewoon heel tof staan. Ik ben dus erg blij met deze schoenen en het zijn absoluut mijn nieuwe favoriete veterschoenen! Ik had overigens begin dit jaar ook nieuwe schoenen gekocht bij Sacha, maar die moet ik nu van mezelf verkopen, het is eenzelfde soort schoen, helemaal nieuw en gemaakt van echt leer. Je vindt de schoenen in mijn digitale kledingkast, samen met een hele berg andere toffe items.

Wat vind jij van mijn nieuwe CELINE schoenen?

xx Alex

shop hier jouw favoriete veterschoenen met broque details ↴


volg je mij al op Instagram / Facebook / Pinterest / Bloglovin?
hier houd ik je op de hoogte van mijn laatste blogposts en vind je andere leuke updates πŸ™‚

shop hier de items die ik niet meer draag in mijn digitale kledingkast