New In: Louis Vuitton LV & Me Ketting - As Seen by Alex

Als ik iets bij verjaardagen vind horen, dan is het wel het geven/ontvangen van cadeautjes. Roy, mijn vriend, was vorige week jarig en daarom ging ik naar Amsterdam waar ik bij Louis Vuitton een mooi cadeau voor hem uitzocht. Ook vind ik het altijd leuk om een verjaardagscadeautje te kopen voor mezelf. Iets moois, iets waar ik voor gespaard heb en wat ik nog jaren kan gebruiken. Zo kocht ik vorig jaar bijvoorbeeld een Chanel WOC tas voor mezelf, misschien weet je dit zelfs nog als je mijn blog toen ook las. Het was onlangs in Amsterdam totaal niet de bedoeling dat ik iets voor mezelf zou kopen, ik was ten slotte nog niet jarig én dacht dat ik bij Louis Vuitton niets voor mezelf zou vinden.

Tijdens het wachten op Roy zijn cadeau liep ik nog een rondje door de winkel en toen de verkoopster terug kwam kon ik het toch niet laten om de ketting die ik had gespot even te proberen. Toen deze eenmaal om mijn nek hing was ik verkocht en voor ik het wist had ik een cadeautje voor mezelf gekocht…

New In: Louis Vuitton LV & Me Ketting - As Seen by Alex

De Verpakking

De verpakking van designeritems is altijd een feestje. Ik had nog nooit eerder iets bij Louis Vuitton gekocht en dus ook geen idee hoe ik mijn ketting aan zou treffen. Een aantal jaar geleden heeft Louis Vuitton de kleuren van de verpakkingen veranderd, het was ooit donkerbruin en het is nu een geel/oranje kleur met blauwe accenten. Heel fris, jong en vrolijk! De ketting zat in een schattig klein doosje met daar een lint mooi omheen gestrikt, iets wat ik nog geprobeerd heb terug te brengen voor de foto’s, maar waar ik niet zo’n ster in bleek…

Het doosje heeft een soort van lade, waardoor je geen deksel hebt, maar echt een deel uit het omhulsel trekt. Het kettinkje zit vervolgens in een stevig fluwelen zakje, heel goed beschermd en leuk om open te maken! Ik ben zelf iemand die dit soort verpakkingen helemaal fijn vind, dit soort sieraden bewaar ik ook altijd in de verpakking, dus het moet makkelijk, snel en stevig zijn! Iets wat dit zeker is, naast dat het er ook nog eens leuk en mooi uitziet, zeker een goedgekeurde verpakking dus! 😉

New In: Louis Vuitton LV & Me Ketting - As Seen by Alex

New In: Louis Vuitton LV & Me Ketting - As Seen by Alex

Louis Vuitton LV & Me ketting

Ik was eigenlijk totaal niet van plan een ketting te gaan kopen bij Louis Vuitton, erger nog: ik wist niet eens dat ze deze kettingen hadden. Ik kende, jij waarschijnlijk ook, wel de bekende ketting met het V-tje eraan, maar ik wist niet dat er ook kettingen met andere letters waren. De verkoopster, een onwijs aardige meid trouwens!, vertelde mij later dat deLV & Me collectie ook vrij uniek is voor het merk, omdat ze meestal bij de L & V blijven, maar nu voor één keer toch het hele alfabet aanbieden. Gezien mijn naam was de letter A een logische keuze, ik moet ook eerlijk zeggen dat ik ‘mijn’ letter bij de kettingen wel één van de mooiste vind.

De ketting is goudkleurig en kan in verschillende fijne lengtes, tot nu toe vind ik de lengtes echt perfect. De hanger is robuust en heeft aan de zijkant, zo vertelde de verkoopster mij, een verwijzing naar de originele Louis Vuitton koffers, heel tof! De hanger is niet enorm groot, maar voor mij wel iets groter dan wat ik normaal draag. Echter vind ik de grootte van de hanger echt precies goed, zoals je misschien wel merkt ben ik er blij mee. Zou ook gek zijn als ik zoveel geld uitgeef aan een ketting, maar er niet blij mee zou zijn haha ;).

Voor zover ik weet verkoopt Louis Vuitton naast de LV & Me kettingen ook armbandjes in dezelfde stijl. Andere sieraden in deze stijl kon ik niet zo snel vinden online, maar dit kan je altijd navragen in een winkel. De kettingen kosten in ieder geval rond de €300,-. Een flinke investering, maar ik vond het in dit geval waar. In Nederland vind je twee Louis Vuitton winkels in Amsterdam: eentje op de P.C. Hooftstraat -daar kocht ik de ketting- en eentje in De Bijenkorf. Ik ben erg blij met mijn nieuwe ketting, ik heb hem nu al veel gedragen en hij past door zijn strakke uiterlijk eigenlijk overal bij. Een goede aankoop dus!

Wat vind jij van mijn nieuwe ketting?

En koop jij ook altijd een verjaardagscadeau voor jezelf?
Laat het weten in een reactie, vind ik leuk! 🙂

xx Alex

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitter

Follow my blog with Bloglovin