Florence by Mills skincare producten

Florence by Mills skincare – mijn favoriete producten

Eerder dit jaar maakte ik kennis met een nieuw beautymerk: Florence by Mills. Florence by Mills is op gericht door de jonge actrice Millie Bobby Brown en bestaat uit een lijn skincare producten en een lijn make-up producten. Verspreid over de afgelopen maanden bestelde ik drie skincare producten van het merk, een moisturizer, scrub en face mist, welke ik sindsdien graag gebruik. Vandaag vertel ik jullie graag meer over deze fijne producten.

Alle producten van Florence by Mills vallen onder de noemer ‘Clean Beauty’ wat betekent dat ze o.a. vrij zijn van parabenen en sulfaten en zorgvuldig worden geproduceerd. De producten van Florence by Mills zijn daarnaast dierproefvrij en vegan, dit wordt ook duidelijk aangegeven op de verpakking van ieder product. De producten zijn allemaal verpakt in een kenmerkend lila doosje met daarop in een parelmoer glans de merknaam. Ook staat op het doosje meer informatie over het product en een ingrediëntenlijst.

Florence by Mills Dreamy Dew Moisturizer

Het eerste product wat ik bestelde is de Florence by Mills Dreamy Dew Moisturizer, een zachte hydraterende lotion verpakt in een schattige lila tube. De moisturizer bevat onder andere lotusbloemextract en vitamine B12, zodat de vettige huid wordt gebalanceerd en gekalmeerd. Daarnaast bevat de moisturizer het ingrediënt wilgenschors om de huid zacht en glad te houden.

De Dreamy Dew moisturizer heeft een fijne textuur. Hij voelt dun en soepel aan en smeert gemakkelijk uit over mijn huid waarbij hij mijn huid direct een heerlijk fris gevoel geeft. De moisturizer heeft doordat er geen parfum en ingrediënten met kenmerkende geur zijn toegevoegd een beetje een bijzondere geur, maar daar ben je eigenlijk snel doorheen en geeft je meteen het gevoel dat je echt een ‘clean’ product op je gezicht smeert.

De moisturizer trekt snel in en laat vervolgens een fijn gevoel achter. Ik gebruik de moisturizer niet dagelijks, maar alleen vaak als ik mijn gezicht tussendoor even heb schoongemaakt en dan wil verzorgen. Ik gebruik hem niet vaak genoeg om te kunnen beoordelen of mijn huid er echt heel zacht van wordt en of vettigheid er echt door weg blijft. Wel merk ik dat mijn gezicht na gebruik vaak wat langer fris en kalm voelt, heel fijn!

De Dreamy Dew moisturizer bestel je hier bij Douglas. Op de pagina vind je ook meer informatie over het product en de volledige ingrediëntenlijst.

Get That Grime Face Scrub

Ik vind het zelf erg fijn om af en toe mijn huid goed te reinigen met een goede scrub. De afgelopen jaren heb ik heel wat scrubs uitgeprobeerd en ben ik terecht gekomen bij een fijne gezicht exfoliator van Rituals welke ik 1 – 2 keer per week gebruik onder de douche. Daarnaast gebruik ik graag 1 – 2 keer per week een wat grovere scrub, sinds kort is dat de Florence by Mills Get That Grime face scrub.

Ook de scrub zit een een mooie, eenvoudige lila tube. De scrub kan je gebruiken om je verstopte poriën goed schoon te maken waarbij de vitamine E in de scrub je huid tegelijkertijd voedt. Dankzij o.a. komkommerextract ruikt de scrub heerlijk fris en is je huid na gebruik fijn zacht en fris. Het is het beste om een scrub niet dagelijks te gebruiken, omdat je hiermee juist je huid kan beschadigen. Het advies van Florence By Mills voor 2 – 3 keer gebruiken per week vind ik daarom erg passend.

De scrub gebruik ik zelf onder de douche en ik merk dat de korrel grof is, maar niet té grof. Hierdoor voelt het niet stug aan op mijn huid, maar heb ik wel het gevoel dat deze goed gereinigd wordt. Na gebruik heb ik het idee dat mijn gezicht net even wat schoner is en voelt het inderdaad frisser aan. De komkommer geur is in het begin even gek, maar uiteindelijk vind ik die nu heerlijk!

De Get That Grime face scrub vind je, samen met meer informatie en een ingrediëntenlijst, hier op de Douglas website!

Florence by Mills Zero Chill Face Mist

De Zero Chill Face Mist was één van mijn eerste Florence by Mills producten. Ik had al een face mist van Kora Organics en merkte dat ik het erg fijn vind om die te gebruiken. Deze variant van Florence by Mills vond ik goed klinken en besloot ik daarom ook te bestellen.

Een face mist kan je gebruiken als onderdeel van je skincare routine, maar ook om gewoon overdag of ‘s avonds je gezicht even op te frissen. Het gebruik is heel simpel: je schud het flesje en sprayt het vervolgens op je gezicht. De face mist heeft een heerlijke frisse geur van rozenwater en heeft naast dit ingrediënt ook lavendel, zeewier en tijmextract als belangrijke ingrediënten voor het hydrateren en kalmeren van je huid.

Ik vind het heerlijk om op een warme dag de spray te gebruiken om mijn gezicht op te frissen of bijvoorbeeld aan het einde van een lange dag op je gezicht even wat fijner aan te laten voelen. Na gebruik van de face mist voelt mijn gezicht echt frisser en voelt het meteen een stuk beter, heel fijn!

Meer informatie en de ingrediëntenlijst van de Zero Chill Face Mist vind je hier.


Ik vind deze producten erg fijn in gebruik. De prijzen van de producten zijn daarnaast ook erg prettig, dus ik koop deze producten zeker nog een keer wanneer ze op zijn! Ik wil zelf binnenkort ook nog een keer de eyepads en de face cleanser van Florence by Mills proberen, de make-up is tot nu toe iets minder mijn ding. Voor zover ik weet is Florence by Mills in Nederland momenteel alleen verkrijgbaar bij Douglas, je vindt alle producten op de website en een selectie aan producten is ook verkrijgbaar in diverse filialen.

Kende jij de producten van Florence by Mills al? En wat vind jij van deze producten?


volg je mij al op Instagram / Facebook / Pinterest / Bloglovin?
hier houd ik je op de hoogte van mijn laatste blogposts en vind je andere leuke updates 🙂

shop hier de items die ik niet meer draag in mijn digitale kledingkast

6 Comments

 • angela vissers

  Leuke producten, Ik ken dit merk nog niet 🙂
  De moisturizer lijkt me interessant

  Liefs,
  Angela

 • Deb

  Ik ben heel benieuwd naar deze producten ?! Ik vind haar ook zo’n goede actrice, zo jong en getalenteerd. Ik ken haar vooral van Stranger Things. On topic:Ik heb zelf de Clean Magic Face wash liggen van Florence. Die ga ik binnenkort proberen.

  • Alexandra

   Ik moet eerlijk zeggen dat ik haar volgens mij nog nooit als actrice ergens in heb gezien haha ?. Ik vind de producten in ieder geval erg fijn, ben ook erg benieuwd naar die clean face wash!

 • Yaika Tak

  Ik heb deze producten al een paar keer in mijn handen gehad. Telkens koos ik er toch voor om een ander merk uit te proberen. Je hebt me na dit artikel wel overgehaald om het nú echt een keer te kopen. De moisturizer staat bovenaan mijn lijstje!

  • Alexandra

   Ahh dat ken ik wel! Ik heb dat ook wel eens gehad met bepaalde merken/producten. Ben benieuwd wat je ervan vindt als je ze idd gaat kopen! 🙂

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *