Een fijne outfit in Amsterdam

Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer bezig ben met ontdekken wat voor items ik écht graag draag en wat mijn stijl is. Over dat laatste kan ik zeggen dat ik er nog steeds niet uit ben, maar ik merk wel dat ik steeds minder ‘random’ aankopen doe en dat ik voornamelijk fijne basics koop. Zo kocht ik onlangs voor het eerst in jaren een simpel wit t-shirt. Ik was het eigenlijk niet eens van plan, hij diende als ‘pas t-shirt’ onder een blazer en belandde uiteindelijk (samen met de blazer) in mijn kast.

Afgelopen zondag ging ik met Lotte shooten in Amsterdam. Ik koos die dag voor een outfit vol basics inclusief het witte shirtje. We gingen o.a. shooten bij Amsterdam Fashion Week, bij het kraampje van Alter by Anna Nooshin. Heerlijk al die kleuren in contrast met mijn (vrijwel) kleurloze look!

Wat vind jij van mijn outfit? Wat draag jij momenteel graag?

xx Alex

p.s. ik verkoop kleding, schoenen & accessoires die ik niet (meer) draag op United Wardrobe, shop hier uit mijn virtuele kast!

☆ WAT IK DRAAG ☆

H&M T-shirt
Monki Jeans
Every Day Counts Suède jasje
Chanel Tas & Sneakers
Gucci Riem
Céline Zonnebril
Hèrmes Armband
Tiffany & Co Ketting & Armband

[show_shopthepost_widget id=”3276120″]

 

de foto’s in deze post zijn gemaakt door model Lotte, met mijn iPhone 8 Plus

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin

6 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *