Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Allereerst wil ik je bij dezen welkom heten op As Seen by Alex! Ik kijk er naar uit om hier vanaf nu lekker mijn ei kwijt te kunnen en content te kunnen maken, vandaag te beginnen met een mini-reisverslag van een lang weekend Ibiza.

Roy (mijn vriend) en ik wilden al een aantal jaar naar Ibiza, maar het was er nog niet van gekomen. Tot vorige week! We wilden graag even een paar dagen weg en besloten te gaan voor een lang weekend Ibiza (do. t/m zo.). Ik vond tickets met fijne vliegtijden –lees: heel vroeg heen, lekker laat terug– en op Booking.com vonden we het fijne hotel Barcelรณ Portinatx, gelegen in het noordelijke plaatsje Portinatx. In eerste instantie was het mijn plan om veel foto’s te maken tijdens dit reisje, maar uiteindelijk heeft mijn camera 4 dagen in de kast gelegen en maakte ik alleen af en toe even een fotootje met mijn iPhone. En hiervan wilde ik toch nog even het een en ander delen, Ibiza is namelijk zรณ fotogeniek en het was een heerlijk reisje.

We zijn in 4 dagen tijd goed tot rust gekomen en hebben elke dag iets fijns gedaan. Zo bezochten we de stranden Cala Tarida, waar we aten bij Cotton Beach Club met een prachtig uitzicht op de zonsondergang in de zee, en Cala Bassa. Ook bezochten we Ibiza stad, waar enorme jachten lagen van o.a. Giorgio Armani, en huurden we een bootje vlakbij het hotel waarmee we 2 uur lang de kust vanaf zee konden bekijken.

Al met al een heerlijk lang weekend Ibiza en als ik naar de foto’s kijk, krijg ik stiekem wel weer een beetje heimwee, haha! Wil je meer weten over een specifieke plaats of activiteit die ik beschrijf/laat zien? Laat het vooral even weten in een comment of mailtje, ik vertel je graag meer!

Ben jij wel eensย naar Ibiza geweest?ย 

xx Alex

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

Een lang weekend Ibiza - asseenbyalex.com

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin