Beach Girls - fotografie by Alexandra Huijgens - asseenbyalex.com

Beach Girls // by Alexandra Huijgens

Het lekkere weer lijkt in Nederland nu toch wel echt voorbij, maar hier op As Seen by Alex zet ik het nog heel even door. Begin deze zomer ging ik namelijk met een heel fijn team en twee mooie modellen shooten op het strand in Scheveningen. Een beachshoot stond al een tijdje hoog op mijn fotografie to-do lijstje en na de studioshoot begin dit jaar wist ik in ieder geval vrij snel met welk team ik dit wilde doen.

Het weer in Nederland is in de zomer natuurlijk altijd vrij onvoorspelbaar, daarom hield ik voorafgaande aan de shoot continu de weersvoorspellingen in de gaten. Gelukkig gingen we shooten in de periode dat het weer zo enorm goed was, waardoor we de gehele dag zon en warmte (eigen teveel warmte haha) hadden. In deze post laat ik je graag een aantal van de foto’s zien, gewoon omdat het weer even fijn terugdenken aan de zomer is én omdat ik graag mij fotografiewerk hier met jou deel. Meer zien? Op mijn fotografiewebsite vind je meer foto’s van deze shoot!

Wat vind jij van de fotos?

xx Alex

Model: Meyra Blom @ VDM Model Management
Boven: My Jewellery bikini // H&M hoed
Onder: My Jewellery bikini // H&M t-shirt, badpak & blouse // AliExpress tasje

Beachgirls - byAlexandraHuijgens - As Seen by Alex

Model: Eline @ Max Models
Boven: My Jewellery top & ketting // My Jewellery badpak // H&M t-shirt
Onder: H&M blouse, bikinibroekje & hoed

Beachgirls - byAlexandraHuijgens - As Seen by Alex

Fotografie: Alexandra Huijgens // MUAH: Isabeau Haverkamp // Styling: Ruth van Vliet

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin

10 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *