Oké, pff, ik ben helemaal in de war. Het is oktober, maar op de een of andere manier wordt het weer opeens weer een stuk beter? Ik bedoel, het is de afgelopen dagen toch wel rond de 20 graden geweest, dat is toch gek?! De ochtenden en nachten zijn alleen dan wel weer heel koud, dus ik weet echt niet wat ik aan moet ‘s morgens, kennen jullie dat probleem ook?

Gisteren hadden we een verjaardag -en een mini shopsessie & pannenkoeken diner- en wist ik echt niet wat ik aan moest doen, aangezien ik het idee had dat korte mouwen te koud zouden zijn en lange mouwen te lang zouden zijn. Uiteindelijk eindigde ik met een blouse waarvan ik de mouwen opstroopte, ideaal! De foto’s maakten we na een kort bezoekje aan Zoetermeer waar we even iets bij de Primark moesten halen (ik kocht meteen even een Minnie Mouse pyjama, yay!) en blijkbaar gebeurt dat daar niet zo vaak, omdat ik flink wat gekke blikken kreeg, haha!

Wat vind jij van deze look?

xx Alex

FOREVER 21 Blouse • MONKI Zwarte Jeans • CHANEL Zonnebril • GIVENCHY Antigona Bag • PRIMARK Enkellaarsjes • TIFFANY & CO Infinity Ring • MANGO Kettinkje