Ik spotte onlangs iemand op Instagram met een bruin/witte sheerling jas welke ik er erg tof en fijn uit vond zien. Deze jassen zijn sowieso wel upcoming, aangezien ik ze steeds vaker zie en opeens zag ik er bij mij in de kast ook eentje hangen. Ik wist dat ik deze (al zo’n 5 jaar..) had, maar was hem toch een beetje vergeten, voornamelijk omdat ik meestal geen bruin draag..

Ik besloot hem afgelopen weekend even aan te doen en was meteen enthousiast, dus droeg ik hem ook tijdens een dagje Amsterdam met Roy. We gingen naar de Bijenkorf en liepen door de Kalverstraat, waar we ook een snelle ‘lunch’ deden bij McDonalds. Ook droeg ik die dag mijn nieuwe blauwe high waist jeans van Monki. Deze kocht ik een aantal weken terug aangezien ik een blauwe jeans wilde en op de een of andere manier zitten die van Monki gewoon altijd goed bij mij, wat ik best tof vind.

Anyway, uiteindelijk eindigden we weer op de Dam waar we met mijn iPhone -aangezien ik mijn camera niet meeneem als ik ga winkelen- wat ouftitfoto’s maken. Ik ben blij dat ik deze jas weer gevonden heb, ik ben er nu helemaal fan van!

What vind jij van deze jas en de outfit?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Monki Top & Jeans
Jane Norman Coat
Chanel Classic Bag
Nike Sneakers
Hermès Bracelet
Fashionology Earrings
Cheap Monday Necklace