Yay, het lijkt erop dat de lente er nu toch echt aan komt! Afgelopen weekend was het weer in ieder geval heel fijn en ging ik shooten met Amber, die op de blog van Janne een fotoshoot met mij had gewonnen. Janne ging ook mee en we vonden wat toffe plekjes om foto’s te maken, welke ik binnenkort waarschijnlijk nog wel online zal delen..

Na het shooten met Amber gingen Janne en ik nog even wat outfitfoto’s maken, waarbij ik deze toffe kenmerkende trap bij een grachtenpand als locatie koos. De Sacha broques (je shopt ze hier) die ik droeg zijn momenteel echt mijn favoriete paar schoenen en ik vind ze ook nog eens supertof bij deze Monki jeans. Na het shooten haalde Roy my op met zijn nieuwe cabrio en hadden we een heerlijk ritje richting het strand, mijn zondag was fijn!

Wat vind je van mijn outfit? En heb jij ook zo genoten van het zonnetje afgelopen weekend?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Pull & Bear Sweater
Friday / CKS Fashion Teddy Coat
Monki Jeans
Sacha Broques*
Luz Bracelets
Fossil Peace Bracelet
Fendi Sunglasses
Fashionology Earrings

items marked with * are gifts from brands/agencies


outfit fotografie: Janne
camera: my Canon EOS 70D
lens: Canon EF 24-70mm f/4.0L IS USM