Yay, het lijkt erop dat de lente er nu echt aan begint te komen! De zon schijnt steeds vaker, de temperaturen zijn -een beetje- hoger en de vogeltjes zijn al veel aan het fluiten. Ik kan niet wachten tot de ‘echte’ lente er straks is, met de fijne kleuren buiten en het heerlijke zonnetje gedurende de hele dag.

Onlangs vond ik eindelijk het perfecte roze truitje. Ik was al een tijd op zoek en vond uiteindelijk een toffe bij H&M. Afgelopen zondag was het weer heel fijn en voelde ik mij erg goed, dus besloten we wat outfitfoto’s te gaan maken. Onderweg naar een industrieterrein besloten we random op deze weg te stoppen en foto’s te maken, omdat het er gewoon redelijk perfect uit zag. Ik ben zelf erg blij met de foto’s, ben benieuwd wat jij er van vindt!

Wat vind jij van mijn outfit en de foto’s? 

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

H&M Knit
Monki High Waist Jeans
Sacha Broques (hier)*
Chanel Classic Bag
Hermès Bracelet
Fashionology Earrings