Sinds het koude weer écht Nederland heeft bereikt, is de lucht vooral donker en grauw geweest of is het buiten enorm mistig. Gelukkig scheen vorig weekend het zonnetje heerlijk en hadden we een strakblauwe lucht (in ieder geval hier bij ons in het westen..), waardoor het weer heel fijn was. Ik kreeg er dan ook enorm veel energie van en had een heerlijke mood.

Op zaterdag kocht ik een heerlijke nieuwe teddy jas –hij was in de sale met 70%(!) korting, dus ik kon niet anders..– en ik ben sindsdien verliefd, ik draag hem vrijwel elke dag.. Op zondag gingen Roy en ik even naar de duinen en het bos, omdat het weer zo fijn was. We wandelden heerlijk en genoten van de rust om ons heen. Ook hadden we mijn camera bij ons, zodat we foto’s van de mooie natuur en van elkaar konden maken. Ik voelde mij die dag onwijs goed en volgens mij zie je dat ook wel op de foto’s/

We hadden een heerlijke middag en ik hoop echt dat de komende weekenden ook zo worden, zodat ik veel fijne foto’s kan maken en van mijn vrije dagen kan genieten..!

Wat vind jij van de foto’s en mijn nieuwe jas?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Monki Sweater & Jeans
Friday Coat & Socks
Chanel Classic Bag
Nike Sneakers
Zara Scarf
Hermès Bracelet
Fashionology Earrings
Cheap Monday Necklace


meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin