Hmm, ik ben langzaamaan Amsterdam steeds leuker te vinden; ik kan eindelijk de mensen een soort van ‘negeren’ en zie steeds beter hoe mooi de gebouwen zijn en hoeveel leuke plekjes de stad heeft. Daarom vind ik het ook steeds leuker om de stad af en toe te bezoeken, dus dat deed ik afgelopen zondag met Laura.

We begonnen ons gezellige middagje bij Pull & Bear en Monki, twee winkels waarvoor ik altijd moet reizen, omdat ze niet in Alkmaar zitten. Ik vind de winkels altijd erg leuk en heb dan ook een aantal leuke dingen gekocht (lees: een coltruitje, warme trui & spijkerjasje). Ook besloten we even lekker wat te drinken bij de Koffie Salon, Laura nam koffie (eigenlijk cappuccino) en ik een flesje water en deze twee bij elkaar bleek een mooi fotogeniek setje te zijn. We eindigden onze dag bij Yellow Korner, een hele toffe fotogallerij slash winkeltje en daarna maakten we buiten wat outfitfoto’s.

Nog even daarover; ik droeg mijn nieuwe hamburger shirtje en -natuurlijk- mijn fijne jasje. En wat mij opviel, in Amsterdam kom je vrijwel overal wel iemand tegen, maar toch vonden ze ons niet zo boeiend. Schijnbaar is het in Amsterdam toch we redelijk normaal om -op al dan niet gekke plekken- foto’s van elkaar te maken, haha! Al moet ik er wel bij zeggen dat een voorbijkomende fietser -die later Valerio bleek te zijn- toch wel moeite had om niet keihard te lachen, haha! 😉 Alle foto’s van vandaag zijn gemaakt door Laura, behalve de twee foto’s met haar handen, die maakte ik ^.

Wat vind jij van mijn outfit en de foto’s?

xx Alex

ZARA T-Shirt • ONLY Jeans • EVERY DAY COUNTS Suede Jasje • CHANEL Classic Bag • ADIDAS Superstar Sneakers • TIFFANY & CO Infinity Ring • LUZ ACCESSORIES Kettinkje