Dus. Oké. Heb je ooit een moment meegemaakt waarop je hard “NEEE!” schreeuwde, stiekem wel hard wilde huilen en het voelde alsof je geen leven meer had. Nou, dat overkwam mij gisteravond toen ik per ongeluk ALLE foto’s van mijn SD kaartje verwijderde -incl. vakantiefoto’s waarvan ik niet zeker wist of ze op mijn laptop stonden- na het outfitshooten. En naja foto’s zijn voor mij een soort van mijn leven, dus ik voelde me een moment even heel zielig enzo, uhu, I know, beetje gek…

Anyway, gisteren droeg ik mijn fijne nieuwe grijze coltrui en ik besloot hem een beetje classy te combineren op mijn zwarte jeans met mijn enkellaarsjes en Daniel Wellington horloge. Ik maakte de look af met een semi-messy knotje en mijn grappige kattentasje van Monki. En tja, ik mocht dan wel een deel leuke foto’s kwijt zijn; mama was zo lief om de hele shoot over te doen, yay <3

Wat vind jij van deze look?

xx Alex

NEW YORKER Turtleneck Knit • ONLY Black Jeans • PRIMARK Ankle Boots • MONKI Cat Bag • DANIEL WELLINGTON Watch • TIFFANY & CO Infinity Ring • EBAY Bracelet • CHANEL Lipstick

Processed with VSCOcam with a6 preset

Processed with VSCOcam with b1 preset