Oh man, ik ben gewoon nog steeds zo gek op mijn suede jasje, ik draag hem echt zo vaak. Oké, voornamelijk bij events en als ik ga winkelen enzo, want het is gewoon zó’n fijn jasje: hij is veelzijdig én zit ook nog eens superfijn! Toen ik afgelopen week naar de EyeWish show ging moest ik eerst nog de hele dag werken, waardoor ik een redelijk basic outfit droeg. Ik was ‘s morgens om 7 uur namelijk niet echt in een ‘pretty dressing mood’, haha! Ik besloot mijn fijne zwarte jeans en enkellaarsjes aan te doen met daarop mijn shiny zilveren top. En -natuurlijk- mijn fijne jasje, waarmee ik de outfit een beetje kleur en net nog even een soort extra touch gaf.

Voor de show gingen Lilia en ik nog even shooten voor het Rijksmuseum -daar was het event ook- en ik vind het helemaal leuk geworden, haha!

Wat vind jij van mijn look?

xx Alex

H&M Zilveren Top • EVERY DAY COUNTS Suede Jasje • GIVENCHY Antigona T • ONLY Jeans • PRIMARK Enkellaarsjes • FOSSIL Peace Armbandje • REPEAT CASHMERE Sjaal