Oké, volgens mij kunnen we -helaas- wel officieel zeggen dat de herfst begonnen is. Ik moet zeggen dat ik de zon dan ook echt enorm mis, maar tegelijkertijd ben ik toch ook wel blij at ik mijn truien weer kan dragen, dat vind ik altijd zo fijn! Anyway, tijdens de zomer ontving ik een leuke jumpsuit van Zaful. Of naja, hij is leuk, maar hij was nog leuker geweest als de maten waren geweest zoals ik verwachtte (lees: het model op de website is langer en smaller dan mij, maar bij mij is het alsnog te wijd en veel te kort). Oh, en de print is ook niet helemaal zoals verwacht, maar die vind ik nog steeds leuk.

Maar goed, ik zag op andere blogs ook items van Zaful voorbij kwamen die er ook leuk uit zien, dus ik denk dat dit voornamelijk een gevalletje ‘bad luck’ was. Maar ja, hoe style je een te korte lange jumpsuit?! Nou, ik dacht dat het onmogelijk zou zijn, maar ik denk dat het mij nog best goed gelukt is, denk je ook niet? Oh en ps, ik ben helemaal fan van de mooie decolleté, haha! 😉

Wat vind jij van deze jumpsuit en de outfit?

xx Alex

ZAFUL Jumpsuit* • MONKI Denim Gilet • PRIMARK Sandaalhakken • FOSSIL Peace Armbandje • FOREVER 21(?) Ketting • US WORDS Custom Made smile Armbandje* • TIFFANY & CO Infinity Ring

items met een * heb ik ontvangen voor mijn blog