Één van de nadelen van het hebben van een fulltime baan naast het runnen van een blog met outfits, is dat je tussen oktober en maart vrijwel geen outfitfoto’s kan maken na het werk. Het is óf al donker óf het licht werkt totaal niet mee, waardoor je afhankelijk bent van de weekenden. Afgelopen weekend vond ik dan ook eindelijk een moment om een look te shooten die ik regelmatig draag naar kantoor.

De outfit bevat mijn favoriete 2/3 mouw jurkje van Monki samen met mijn biker jack (welke ik op kantoor natuurlijk uittrek) en mijn Louboutins, al draag ik het ook vaak met toffe enkellaarsjes. Voor de foto’s besloot ik voor de hakken te gaan, omdat het wat meer classy is en dat vond ik wel bij de locatie passen. Het is een mooi stukje natuur, vlakbij ons huis waar het heerlijk rustig is. Het is er zo fijn en mooi, dat het ook een perfecte shootlocatie was, al was het wel een beetje glad en grauw.. 😉

Wat vind jij van deze classy werkoutfit?

xx Alex


✨ Outfit Details ✨

Monki Dress
Céline Trio Bag
H&M Fake Leather Jacket
Christian Louboutin Heels
&Other Stories Bracelets