Mijn liefde voor Mac lipsticks heb ik al meerdere keren getoond, maar ik kan jullie vertellen dat ik ook helemaal gek ben op Chanel make up, en dan met name de lipsticks. Toen ik voor mijn verjaardag een cadeaukaart kreeg voor de Bijenkorf wist ik dan ook zeker dat ik deze ging gebruiken voor een mooie lipstick. In de eerste instantie dacht ik dat ik weer zou eindigen bij Mac, maar uiteindelijk werd ik helemaal verliefd bij de Chanel stand, op de Chanel Rouge Allure Velvet – La Raffinée lipstickom precies te zijn, en deze laat ik vandaag graag aan jullie zien!

DE VERPAKKING

De verpakking van deze lipstick is -zoals altijd- schitterend. De lipstick zit verpakt in een zwart kartonnen doosje met gouden en witte letters en details. Op het doosje vind je de soort lipstick, de naam en het nummer plus nog wat meer details, ingrediënten en logo’s. Het kartonnen doosje heeft bovendien een glanzende laag, waardoor het er nog chiquer uitziet. De huls van de lipstick is ook glanzend zwart en heeft een goudkleurige bovenkant met het logo erin gegraveerd. Dit gouden deel is ook meteen het deel waar de lipstick zelf in zit, ik vind het mooi! 🙂

DE LIPSTICK

De lipstick is onderdeel van de Rouge Allure Velvet lijn, een lijn met matte Chanel lipsticks. Ik had nog niet veel matte lipsticks -alleen eentje van Mac-, dus ik was heel benieuwd naar een nieuwe. De kleur is het tweede kleurtje wat ik probeerde en ik was meteen verliefd. Het is een combinatie tussen rood & roze en hij is erg veelzijdig, aangezien elke laag de lipstick nog een tintje donkerder maakt, wat best tof is. De matte finish is daarnaast ook echt mooi, het ziet er mooi natuurlijk en casual uit, maar tegelijkertijd ook best wel classy. Ik heb de lipstick inmiddels al heel vaak gedragen -vrijwel elke dag- en in een aantal outfit posts hebben jullie hem ook al kunnen bewonderen op mijn lippen (bijvoorbeeld bij de Ecco look) en hij blijft ook minimaal 3-4 uur prima zitten, ik ben blij!

Deze lipstick zou ik dan zeker ook aanraden, als je nog op zoek bent naar een girly meets chic matte lipstick met een mooie matte finish. Je vindt kleurtje 34, La Raffinée tussen de matte Rouge Allure Velvet lipsticks in Chanel make-up booths en online bij bijvoorbeeld Douglas en De Bijenkorf!

Wat vind jij van deze lipstick?

xx Alex