Chanel, het is je gelukt. Alweer. Ik blijf verliefd op je worden, het maakt eigenlijk niet heel veel uit hoe je eruit ziet of hoe je precies heet, ik vind je gewoon leuk. En je maakte mij helemaal gek toen je jouw nieuwe parfum, Chance Chanel – Eau Vive, lanceerde. Ik rook aan je en het was fantastisch, dus ik had je nodig in mijn leven…

Vandaag vertel ik jullie graag meer over de “nieuwe” Chance Chanel – Eau Vive geur. Ik was meteen nadat ik voor het eerst over deze geur hoorde nieuwsgierig en ik wist meteen dat ik hem moest proberen. De geur bleek heerlijk te zijn, dus ik zette hem bovenaan mijn verjaardag wishlist en lucky me kreeg hem cadeau van mijn ouders 🙂  Op de één of andere manier ben ik eerder nooit echt fan geweest van Chanel luchtjes, en dat ondanks mijn grote Chanel obsessie. Ik ben zelfs al een aantal jaar de trotse eigenaresse van Chanel No5, maar eigenlijk vind ik hem helemaal niet zo lekker ruiken, haha! Maar goed, ik heb een nieuwe liefde en ik hoop dat jullie dat straks ook hebben.

 

Een bloemig citrusachtig parfum in een flacon met ronde lijnen. Een golf van energie die u meevoert in een draaikolk van geluk. Ervaar ultieme vrolijkheid

Dit is hoe Chanel de geur kort omschrijft: een citrusachtige geur in een mooie ronde flacon, net zoals de andere Chance Chanel parfums. Ik vind het flesje heel leuk; het is misschien niet heel bijzonder, maar wel mooie en rustig én het feit dat de parfum zelf roze is, maakt het toch nog wel wat meer meant to be. Het eerste wat ik uitbracht na het ruiken was ongeveer iets in de richting van: “OMG!! Het ruikt naar groene appels!!” (enthousiasme aanwezig) en mijn ouders vonden dit ook wel. Ik zou de geur zelf dan ook vooral omschrijven als fris, groene appels en dansen in de lente. Oké, eigenlijk is het wel een beetje onmogelijk om een geur te omschrijven, denk je ook niet?!

Maar goed, de fles heeft een fijne spray -eigenlijk hetzelfde als heel veel andere geuren op deze planeet- en hij sprayt een fijne hoeveelheid van Eau Vive uit. Één of twee spraytjes zijn meer dan genoeg en daarna ruik je urenlang heerlijk fris. Ik ben in ieder geval heen enthousiast over deze geur (al leek mij dat al vrij duidelijk 😉) en ik raad jullie zeker aan om de geur eens te testen -kan gewoon bij een parfumerie/de Bijenkorf etc.-, mocht je dat nog niet gedaan hebben. Oh enne, kijk dan meteen ook even deze leuke commercial van de geur. Hij is best gek, maar daardoor juist leuk! 🙂

Kende jij deze geur al? En wat vind je er van?

xx Alex