Na bijna een jaar (!) niet fotograferen was het een aantal weken geleden eindelijk weer zover: ik had een toffe shoot op de planning staan met model Lotte. Ik heb eerder al een shoot met Lotte gedaan in Amsterdam en we hadden sindsdien af en toe contact op Instagram. Dat was ook de plek waar ik erachter kwam dat zij, aangezien ze door het Coronavirus weer naar Nederland is gekomen vanuit New York, dat we momenteel vrij dicht bij elkaar wonen.

We wilden allebei een beachshoot doen en besloten af te spreken bij het strandje bij Blaricum. Dit is een strandje aan het Gooimeer met veel kitesurfers en mensen die even van het zonnetje komen genieten en het was een perfecte plek voor de shoot. We hadden een heerlijk relaxte shoot en goede vibe samen, de foto’s hebben daardoor echt het sfeertje gekregen dat we voor ogen hadden en zijn wat mij betreft heerlijk zomers! Zoals altijd laat ik jou graag ook een aantal van de foto’s zien. Hieronder zie je een kleine selectie uit de resultaten en op mijn fotografiewebsite vind je nog een fijne aanvulling hierop.

Wat vind jij van de foto’s? Welke is jouw favoriet?

xx Alex

(ik zie helaas dat WordPress de kwaliteit van de foto’s flink omlaag heeft gehaald..
Hopelijk kan je daar doorheen kijken :).)

model: Lotte de Jong
styling & fotografie:
 Alexandra Huijgens

meer foto’s vind je op mijn fotografiewebsite: alexandrahuijgens.com
volg mijn fotografie hier op Instagram: @byalexandrahuijgens

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitter
bloglovinSale/Zomerdeals 2020